Jocurile din cazinou provin de la unul dintre cei mai importanți dezvoltatori din industrie, Playtech. Playtech lansează în mod regulat titluri noi și interesante, iar în acest moment există câteva jocuri cu adevărat palpitante. Citiți mai departe pentru a afla ce v-a pregătit Playtech.

Legend of the Jaguar

Legend-of-the-Jaguar-9

Acest slot vă va duce într-o aventură prin junglă, alături de un explorator de sex feminin, în căutare de comori printre ruinele antice. Jocul începe cu un clip video al exploratorului care este urmărit de un jaguar afară dintr-un mormânt străvechi și imediat după aceea intrați în acțiune.

Legend of the Jaguar este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de câștig. Rolele sunt așezate într-un templu imens de piatră din junglă, cu exploratorul stând în dreapta lor. Toate simbolurile sunt legate de temă. Simbolurile cu valoare mare sunt sculpturi ale animalelor, inclusiv jaguarul, mistrețul, șopârla, pasărea și peștele. Simbolurile de valoare inferioară sunt sculpturi ce reprezintă un copac, focul, apa și vântul.

Există un simbol wild statuie și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este o mască.
De fiecare dată când obțineți o combinație câștigătoare, simbolurile din ea vor exploda și vor face ca mai multe simboluri să cadă de sus. Speranța este că acestea vor forma o altă combinație câștigătoare, iar procesul se va repeta. Mai mult, cu fiecare câștig consecutiv, multiplicatorul de plată va crește de la 1x la 2x la 3x la 5x. Prin urmare, o singură învârtire poate genera un câștig uriaș.

Dacă simbolul jaguar se află pe cea de-a treia rolă, pot fi declanșate Reînvârtirile jaguarului. În timpul reînvârtirii, simbolul Jaguar se extinde pe cea de-a treia rolă și o transformă în totalitate în wild. Celelalte role se reînvârt până când obțineți un câștig.

Învârtirile gratuite sunt declanșate atunci când simbolul scatter se oprește pe rolele 1, 3 și 5 simultan. Vi se oferă trei statui diferite, fiecare reprezentând un mod diferit de învârtiri gratuite. O matriță de turnare este apoi distrusă, pentru a determina numărul de învârtiri gratuite pe care le câștigați – cu cât sunt necesare mai multe lovituri pentru a rupe matrița, cu cât veți câștiga mai multe învârtiri gratuite. Cele trei moduri de învârtiri gratuite sunt: învârtiri gratuite cu dublă multiplicare, în care multiplicatorii câștigători sunt dublați la 2x, 4x, 6x și 10x, învârtiri gratuite cu simboluri wild stivuite, în care o rolă va fi complet wild la fiecare rotire și învârtirile gratuite câștigătoare, în care numărul de învârtiri gratuite scade numai o dată cu învârtirile care acordă un câștig. Toate modurile de învârtiri gratuite pot fi redeclanșate.

Legend of theJaguar are o gamă de pariuri între 0,25 £ și 500 £ per învârtire. Jaguarul oferă o plată superioară de 2.500x, mistrețul poate plăti până la 300x, șopârla până la 200x, pasărea până la 100x și peștele până la 75x. Simbolurile copacului și focului pot să plătească până la 50x, iar simbolurile vântului și apei pot plăti până la 25x.

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri pline de recompense, atunci acest joc ar putea perfect pentru dvs.

Sacred Stones

sacred-stones-2

De sute de ani oamenii se întreabă ce înseamnă Stonehenge, iar acum Playtech a adus acest mister la rolele slotului Sacred Stones.

Sacred Stones este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Cu toate acestea, liniile de plată pot plăti atât de la stânga la dreapta, cât și de la dreapta în stânga, astfel că jocul oferă un câștig dublu.

Rolele sunt așezate între pietrele din Stonehenge, în vârful dealului și sub un cer senin de noapte plin de stele. Toate simbolurile slotului sunt pietre cu diferite forme sculptate în ele. Există pietre roșii, roz, violet, portocalii, galbene, verzi, albastru închis și albastre.

Există, de asemenea, un simbol wild „W” din piatră. Acesta se poate opri pe cele trei role din mijloc și va înlocui toate celelalte simboluri pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare.
Slotul include role care se prăbușesc. Aceasta înseamnă că de fiecare dată când obțineți o combinație câștigătoare, simbolurile din ea vor dispărea și vor permite și mai multor pietre să cadă de sus. Sperăm că acest lucru va duce la un alt câștig, iar procesul se va repeta. Ca urmare, puteți obține numeroase câștiguri dintr-o singură învârtire.

Cu fiecare câștig consecutiv, Stâlpul de Piatră din partea laterală a rolelor se aprinde. Dacă reușiți să obțineți cinci sau mai multe câștiguri consecutive dintr-o singură învârtire, atunci vor fi declanșate învârtirile gratuite. Dacă obțineți 5, 6, 7, 8, 9 sau 10 câștiguri consecutive, veți primi 5, 10, 15, 20, 25 sau 50 de învârtiri gratuite. În plus, în timpul învârtirilor gratuite, rolele ce se prăbușesc sunt încă active, astfel încât să puteți obține numeroase câștiguri dintr-o singură învârtire și să declanșați mai multe învârtiri gratuite. Ca urmare, numărul de învârtiri pe care le puteți câștiga este nelimitat.

Sacred Stones are o gamă de pariuri între 0,20 £ și 2.000 £ per învârtire, astfel încât toți jucătorii își pot permite să-l joace. De asemenea, merită să vă reamintiți că practic pariați pe dublul numărului de linii de plată, deci oferă o valoare excelentă pentru banii pariați. Există o plată uriașă de 1000x disponibilă pentru piatra roșie. Piatra roz poate plăti până la 300x, piatra mov poate plăti până la 150x, piatra portocalie poate plăti până la 75x, piatra galbenă poate plăti până la 60x, piatra verde poate plăti până la 45x, piatra albastru închis plata de până la 30x și piatra albastru deschis poate plăti până la 20x.

Data viitoare când vă gândiți la misterele din Stonehenge, încercați acest slot și, cu puțin noroc, secretele sale vor fi dezvăluite sub forma unei grămezi de câștiguri.

Murder Mystery

Screen-Shot-2014-07-25-at-17.02.41

Dacă vă plac romanele polițiste, jocul Cluedo și rezolvarea puzzle-urilor, atunci vă veți bucura de noul slot Murder Mystery de la Playtech, care vă va duce într-o aventură în plină epocă victoriană, alături de un detectiv, în timp ce vânează indicii și rezolvă crime.

Murder Mystery este un slot cu 5 role, 4 rânduri și 40 de linii de plată fixe. În spatele rolelor se află gardul în spatele căruia se află un parc și un vechi conac de la țară. Există șase simboluri tematice cu valoare ridicată, inclusiv o femeie tânără, o femeie mai în vârstă, un bărbat, o pistol, un cuțit și o sticlă cu otravă. Simbolurile cu valoare inferioară sunt pietre roșii, albastre, mov și verzi.

Există un simbol elaborat wild de aur, care poate ateriza pe toate rolele și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolului scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este detectivul și există un simbol special „?”.

În timpul jocului de bază, secvența Murder Spins poate fi declanșată în orice învârtire. Există două învârtiri Murder Spins diferite. Weapon Spin va dezvălui arma crimei. Până la doisprezece simboluri „?”pot fi adăugate pe role și se vor transforma apoi în aceeași armă a crimei, pentru a crea un câștig garantat. În Murderer Spin, ucigașul este dezvăluit și până la 12 simboluri „?”sunt adăugate pe role înainte de a se transforma în simbolul criminalului pentru a crea câștiguri garantate.

Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri detectiv scatter oriunde pe role, vi se oferă posibilitatea de a alege între patru secvențe bonus:

• Wild Spins – Declanșarea acesteia cu trei, patru sau cinci simboluri scatter vă aduce 12, 16 sau 25 de învârtiri gratuite. La fiecare învârtire se vor adăuga două simboluri wild pe primele trei role.
• Reveal Spins – Declanșarea acesteia cu trei, patru sau cinci simboluri scatter vă aduce 6, 8 sau 12 învârtiri gratuite. Cu fiecare învârtire, până la doisprezece simboluri „?” sunt adăugate pe role, iar apoi se vor transforma în același simbol la fiecare învârtire.
• Clue Hunt – Acesta este un joc al alegerilor, în care trebuie să vânați arma crimei în grădină. Alegeți dintre simbolurile „?”pentru a dezvălui armele crimei și pentru a câștiga premii în bani.
• Multi Spins – Declanșarea acesteia cu trei, patru sau cinci simboluri scatter vă aduce 12, 16 sau 25 de învârtiri gratuite. În timpul învârtirilor, toate plățile se triplează, iar Murderer Spins pot fi declanșate în orice învârtire. În plus, aterizarea a două sau mai multe simboluri scatter suplimentare va acorda jocuri gratuite în plus.

Murder Mystery are o gamă de pariuri între 0,40 £ și 80 £ per învârtire. Există o plată uriașă superioară de 750x disponibilă din simbolul wild. Tânăra poate plăti până la 500x, bătrâna poate plăti până la 400x, bărbatul poate plăti până la 300x, iar arma, cuțitul și otravă pot plăti până la 150x.

Acest slot plin cu bonusuri promite să livreze ore de distracție și cu puțin noroc veți obține, de asemenea, și câteva câștiguri uriașe.