Selectăm în mod regulat câteva jocuri recomandate, ca să vă ajutăm să descoperiți titluri noi și interesante. În această săptămână, fiecare dintre jocurile noastre oferă ceva diferit, ca să vă petreceți timpul în mod plăcut și, sperăm noi, să și obțineți câștiguri uriașe.

Sunset Beach – Patru seturi de role

sunset-beach-slot-2

Dacă v-ați săturat de lumina difuză a iernii și visați să fugiți pe o plajă, atunci încercați s-o faceți cu ajutorul unui slot online incitant. Plajele Sunset Beach vă vor duce pe o plajă frumoasă, cu priveliști uimitoare ale oceanului, și vă vor ajuta să câștigați sume mari, datorită celor patru seturi de role.

Sunset Beach are patru seturi de role, fiecare cu câte 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. În spatele rolei, se poate vedea plaja, iar simbolurile cu valoare ridicată includ un cocktail, o minge și o cutie de suc.

Există trei simboluri wild, fiecare reprezentând o femeie diferită, una cu păr blond, una cu păr roșcat și una cu păr închis la culoare. Ele pot ateriza pe oricare dintre role, dar stivuite pot ateriza doar pe rolele două, trei și patru. Există și un simbol „Jocuri gratuite” și un simbol scatter cu o femeie care face surf.

Simbolurile wild stivuite sunt cheia pentru câștigurile uriașe, deoarece oferă o secvență bonus unică. Ori de câte ori un simbol wild stivuit se oprește pe role, el se va clona pe următorul set de role. Dacă se va opri pe rola din dreapta jos, nu va avea unde să se cloneze, dar dacă va ateriza pe setul superior, în partea stângă, se va clona pe toate celelalte seturi. Prin urmare, dacă obțineți trei simboluri wild stivuite pe primul set de role, atunci puteți fi sigur că veți primi o plată uriașă.

Pentru a declanșa învârtirile gratuite, trebuie să obțineți simbolul „Jocuri gratuite” oriunde pe a treia rolă a tuturor seturilor de role. Veți câștiga 15 învârtiri gratuite, care sunt jucate pe toate cele patru seturi de role. În timpul învârtirilor gratuite, de fiecare dată când simbolul „Joc gratuit” se oprește oriunde pe cele patru seturi de role, veți primi mai multe învârtiri gratuite, astfel încât învârtirile gratuite pot continua la nesfârșit.

Sunset Beach are o gamă de pariuri, de la 0,80 £ până la 2.000 £ per învârtire, dar, pentru că jucați pe patru seturi de role, este un joc foarte ieftin. Există o plată uriașă de 3.000x pentru cazul în care obțineți cinci simboluri cu bruneta pe o linie de plată, roșcata poate plăti până la 1.500x, iar blonda poate plăti până la 1.000x. De asemenea, simbolul scatter surfer oferă câștiguri semnificative, de până la 150x pariul total pentru o învârtire, dacă obțineți cinci astfel de simboluri oriunde pe un set de role.

Dacă sunteți în căutarea unei pauze la soare, învârtiți o dată rolele acestui slot interesant și, cu puțin noroc, veți obține simboluri wild stivuite pe role și câteva plăți uriașe.

Mr Cash Back – Câștigați chiar și atunci când pierdeți

mr-cashback-playtech

Jocurile de noroc online sunt numai și numai despre câștiguri, ideal câștiguri mari, și exact acesta este scopul slotului Mr. Cash Back. Acesta oferă în plus o secvență unică de cashback, care vă garantează că nu veți pierde la nesfârșit.

Mr Cash Back este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 15 linii de plată. Jocul este construit în jurul unui personaj numit Mr Cash Back, care arată incredibil de opulent, cu trabucul său uriaș și îmbrăcat la costum. Există o serie de simboluri legate de tema jocului, inclusiv o pușculiță, saci cu monede de aur, o grămadă de bani și Mr Cashback însuși. El este simbol wild în joc și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma câștiguri. Simbolul scatter este sigla jocului.

Așa cum am menționat, sloturile Mr. Cash Back oferă o secvență bonus specială, care vă asigură că nu veți pierde la infinit. Dacă oricare dintre liniile dvs. de plată active nu reușește să producă un câștig timp de 50 de învârtiri consecutive, atunci veți câștiga 50x pariul pe linie. Mulțumită acestui lucru, veți reveni la suma cu care ați început. În plus, dacă părăsiți jocul și reveniți mai târziu, acesta va salva starea fiecărei linii de plată.

Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri scatter Mr Cash Back oriunde pe role, atunci veți câștiga 12 învârtiri gratuite, în timpul cărora toate plățile vor fi dublate. În plus, în timpul fiecărei învârtiri, cel puțin un simbol wild va fi adăugat pe role și va rămâne pe poziție timp de până la patru învârtiri. Prin urmare, se întâmplă frecvent să existe cinci sau mai multe simboluri wild pe role și acest lucru vă ajută, în mod evident, la obținerea de câștiguri de mare valoare.

Cei cărora le place să riște se vor bucura și de secvența de joc de noroc. După fiecare învârtire câștigătoare, puteți încerca să vă dublați plata ghicind dacă următoarea carte extrasă din pachet va fi de culoare roșie sau neagră. O alegere corectă va dubla câștigurile și vă va oferi șansa de a încerca din nou. Cu toate acestea, o alegere greșită duce la pierderea tuturor câștigurilor.

Mr Cashback are o gamă de pariuri între 0,01 £ și 750 £ per rotație, astfel încât vă costă o nimica toată să jucați. Există o plată uriașă de 7.500x, disponibilă când obțineți cinci simboluri wild de-a lungul unei linii de plată active, în timp ce simbolul scatter poate plăti până la 100x pariul total pentru o învârtire. Sacii cu monede pot plăti până la 800x, grămezile de bani pot plăti până la 500x, iar pușculița poate plăti până la 300x.

Dacă sunteți în căutarea unui slot cu secvențe noi de bonus și șansa de a câștiga sume uriașe, atunci faceți-i chiar azi o vizită domnului Cash Back.

Ace Ventura Pet Detective – Animalele au luat-o razna

Ace_Ventura24532

Ace Ventura a apărut pe ecrane cu peste 20 de ani în urmă, dar continuă să distreze publicul până în ziua de azi și mulți oameni continuă să se bucure de bufoneriile sale jucând slotul dezvoltat pe baza filmului. Acesta este plin de secvențe fantastice și oferă șansa de a obține niște câștiguri uriașe.

Este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 243 de moduri de câștig. Drept urmare, tot ce trebuie să faceți este să obțineți simboluri corespunzătoare de la stânga la dreapta, de-a lungul rolelor, pentru a vă asigura că ați câștigat. Rolele au un design simplu, cu fronturi colorate, iar jocul este însoțit de un fundal sonor distractiv. Există șase simboluri de valoare mare, toate cu Ace: pe insigna unui șerif, pe o motocicletă împreună cu o maimuță, cu gura plină de sparanghel, cu o rufă roz, într-un Land Rover și într-o mașină decapotabilă.

Simbol wild este Ace cu cartea de vizită în mână și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și a modificatorilor de animale. Simbol scatter este un rinocer.
Există trei secvențe speciale Ace Wild, care pot fi declanșate la întâmplare în timpul jocului. În secvența Jungle Friends, Ace convoacă o mulțime de animale pe role și acestea transformă simbolurile în wild. În secvența Walk Sneaky, Ace are un mers amuzant peste role și adaugă pe ele stive de simboluri wild. În secvența Lose, Ace reînvârte rolele după o învârtire necâștigătoare, crescând multiplicatorul până când obțineți un câștig.

Dacă simbolul rinocerului se oprește simultan pe rolele 1, 3 și 5, încep învârtirile gratuite. Vă sunt acordate șapte învârtiri gratuite cu doi modificatori de animale. Modificatorii de animale sunt simboluri speciale, care sunt colectate pe a cincea rolă în timpul jocului de bază și care acordă bonusuri suplimentare în timpul învârtirilor gratuite. Puteți să colectați până la trei astfel de modificatori și adăugarea unuia nou va elimina unul dintre ceilalți. Modificatorii sunt:

• Rechin – Adăugă mai multe învârtiri gratuite
• Elefant – Creează un rând suplimentar pentru a oferi 1024 de moduri de a câștiga
• Gorilă – Mărește un simbol la alegerea dvs. la cea mai mare valoare
• Liliac – Adaugă simboluri wild aleatorii pe role
• Porumbel – Adaugă un multiplicator wild pe rola a treia
• Delfin – Înmulțește câștigurile cu o variabilă misterioasă

Ace Ventura Pet Detective are o gamă de pariuri între 0,40 £ și 16 £ per învârtire, astfel că oricine și-l poate permite. Există o sumă maximă de plată de 200x pentru obținerea pe role a cinci simboluri Ace pe insigna de șerif. Ace pe o motocicletă poate plăti până la 150x, Ace cu legume și Ace îmbrăcat în roz pot plătipână la 120x, iar Ace în Land Rover și în mașina decapotabilă pot plăti până la 100x.

Intrați în lumea nebună a lui Ace Ventura și vedeți dacă animalele sale prietenoase vă pot ajuta să obțineți câteva câștiguri uriașe.

În fiecare săptămână, vă vom prezenta și alte jocuri

În fiecare săptămână vom alege mai multe jocuri pe care vi le vom prezenta, ca să vă ajutăm să descoperiți sloturi interesante. Reveniți aici în mod regulat, ca să fiți sigur că nu le ratați.