Weekend-ul se apropie cu repeziciune și, dacă v-ați planificat să jucați un joc de calitate, atunci de ce nu aruncați o privire la aceste trei sloturi speciale și, cu puțin noroc, ați putea obține câștiguri uriașe.

Epic Ape – Intrați în junglă

Epic-Ape-Screen-3

Dacă vă încântă ideea de a explora zonele mai puțin accesibile ale naturii și de a întâlni animale spectaculoase, Epic Ape este slotul perfect pentru dvs. Este unul dintre cele mai noi jocuri lansate în cazinou și promite emoții și câștiguri.

Epic Ape este un slot cu 6 role, 4 rânduri și un număr de 4096 de moduri de a câștiga. Prin urmare, pentru a câștiga, trebuie doar să obțineți simbolurile corespunzătoare pe role, de la stânga la dreapta, fără să vă faceți griji în legătură cu liniile de plată. În spatele rolei se poate observa o vegetație densă specifică junglei, învăluită în ceață. Există cinci simboluri legate de temă, maimuța (care poate ateriza pe toate rolele), un leopard, o panteră, o șopârlă și o broască. Simbolurile cu valoare inferioară sunt cărțile de joc de la 9 până la A.

Templul de aur este simbolul wild al jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul wild poate ateriza pe rolele 2, 3, 4, 5 și 6. Există, de asemenea, un simbol scatter „Jocuri gratuite”.

Aterizarea a trei sau mai multe simboluri scatter „Jocuri gratuite” oriunde pe role, declanșează bonusul principal. Dacă obțineți 3, 4, 5 sau 6 simboluri scatter, primiți 8, 15, 25 sau, respectiv, 100 de învârtiri gratuite. În plus, dacă pe role se opresc 2, 3, 4, 5 sau 6 simboluri scatter în timpul învârtirilor gratuite, veți câștiga alte 5, 8, 15, 25 sau, respectiv, 100 de rotiri gratuite. Și mai bine, în timpul învârtirilor gratuite, simbolul wild acordă un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x atunci când ajută la formarea unei combinații câștigătoare.

Epic Ape are o gamă uriașă de pariuri, de la 0,40 £ până la 80 £ per rotație, astfel încât să poată fi jucat indiferent de buget. Maimuța oferă o plată superioară de 300x pentru șase de același fel, leopardul și pantera pot să plătească până la 250x, în timp ce șopârla și broasca pot plăti până la 200x. Simbolurile A și K pot plăti până la 150x, Q și J pot plăti până la 120x, iar 10 și 9 pot plăti până la 100x.

Dacă sunteți în căutarea unei evadări în natură, având șansa de a obține câștiguri uriașe, atunci acest slot nou ar putea fi modul perfect de a face acest lucru.

Pharaoh’s Treasure Deluxe – Câștigați un jackpot progresiv egiptean antic

pha

Poate că ați jucat deja slotul Pharaoh’s Treasure, dar această versiune de lux vă oferă secvențe îmbunătățite, o grafică mai bună și, bineînțeles, șansa de a câștiga un jackpot progresiv uriaș.

Pharaoh’s Treasure Deluxe este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Rolele sunt plasate într-un mormânt vechi, cu statui de zei egipteni care îl înconjoară. Simbolurile cu valoare mare includ o prințesă egipteană, Sfinxul, un ankh și o statuie a unei pisici. Simbolurile cu valoare inferioară sunt cărțile de joc de la 10 până la A.

Templul de aur este simbolul wild al jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este Tutankhamon și poate ateriza pe rolele 1, 3 și 5.

Când simbolul bonus se oprește pe rolele 1, 3 și 5 simultan, atunci se declanșează unul dintre cele două jocuri bonus. Puteți alege între Bonusul Mormântul lui Tutankhamon sau jocurile gratuite Blestemul străvechi.

În Bonusul Mormântul lui Tutankhamon trebuie să alegeți obiecte punctate din cameră pentru a dezvălui premii în bani. Pe lângă bani, fiecare obiect poate dezvălui o cheie specială pentru a vă duce mai adânc în mormânt, unde puteți alege dintre mai multe obiecte, o cheie care să vă ducă în Camera Sarcofagului sau, pur și simplu, cuvântul „Colectare”.

Dacă alegeți jocurile gratuite Blestemul străvechi, atunci veți primi 15 învârtiri gratuite. În timpul acestora, este activă secvența simbolurilor care se disipează. Acest lucru înseamnă că simbolurile pot dispărea la întâmplare de pe role, după orice învârtire, pentru a vă ajuta să formați mai multe câștiguri. În plus, dacă obțineți simbolul cheie specială pe rolele 3, 4 și 5 simultan, la sfârșitul învârtirilor gratuite veți fi dus la Camera Sarcofagului.

Așa cum am spus deja, slotul este legat la un jackpot progresiv și în prezent acesta are o valoare de peste 437.000 de lire sterline și crește în continuare. Jackpotul poate fi câștigat în Camera Sarcofagului. Vi se va da posibilitatea să alegeți între trei capete de sarcofag și veți primi fie un premiu în bani, fie jackpotul.

Slotul oferă, de asemenea, o secvență Hi Roller Spins. Există două moduri din care puteți alege și în fiecare mod, un simbol special scatter super scarabeu poate ateriza pe role. Cu toate acestea, în primul mod, care costă 10x pariul, simbolul scatter scarabeu poate ateriza doar pe cea de-a treia rolă, iar în cel de-al doilea mod, care costă 20x pariul, poate ateriza pe rolele 1, 2 și 3. Atunci când simbolul scatter scarabeu aterizează pe role, el se poate transforma într-un simbol wild, într-un simbol multiplicator, într-un premiu în bani sau într-un simbol scatter bonus.

Pharaoh’s Treasure Deluxe are o gamă de pariuri între 0,20 £ și 2.000 £ per învârtire, astfel încât toată lumea să se poată bucura de el. Simbolul wild și prințesa egipteană oferă o plată maximă de 500x, Sfinxul poate plăti până la 400x, ankh poate plăti până la 300x și statuia pisicii poate plăti până la 200x.

Acest slot oferă ore de distracție și o mulțime de șanse de a câștiga o sumă imensă de bani. Învârtiți azi rolele și vedeți ce puteți găsi îngropat în mormântul faraonului.

God of Storms – Vânturi puternice suflă jackpoturi progresive către dvs

god-of-storms

Dacă vă place seria de sloturi Age of the Gods, atunci sigur vă veți bucura de sloturile God of Storms, una dintre cele mai recente ediții ale seriei.

Age of the Gods: God of Storms este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 25 de linii de câștig. Rolele se află pe un bloc de piatră sculptat, în spatele căruia puteți vedea un oraș, Marea Egee înspumată și un stol ocazional de păsări. Simbolurile cu valoare mare includ un arcaș, o femeie spadasin, un bărbat în armură, un vas și un monstru marin. Simbolurile cu valoare inferioară sunt cărțile de joc de la 10 la A.

Zeița Athena este simbolul wild al jocului și ea poate ateriza pe mijlocul a trei role și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui scatter, pentru a ajuta și a completa combinațiile câștigătoare. În plus, simbolul wild este mai sus cu trei poziții, astfel încât acesta poate ocupa o rolă întreagă.

Când vasul wild umple o rolă întreagă, declanșează reînvârtirile Wild Wind. Primiți o serie de reînvârtiri gratuite cu vasul wild care se deplasează cu o singură poziție la stânga o dată cu fiecare învârtire. Un multiplicator pentru orice câștig crește cu 1x până la 5x o dată cu fiecare învârtire și atunci când vasul dispare din partea stângă, veți primi încă o învârtire.

Ca și alte jocuri din serie, God of Storms este legat la patru jackpoturi progresive. Nu există un pariu minim pentru a juca jackpotul progresiv, tot ce trebuie să faceți este să păstrați rolele în mișcare și după orice învârtire, chiar și după una necâștigătoare, jocul jackpot poate începe. Mai mult, după ce începe, veți câștiga garantat unul dintre jackpoturi. În joc veți vedea o grilă de 4 x 5 de monede și când selectați una, aceasta va arăta ce jackpot reprezintă. După ce ați găsit trei simboluri corespunzătoare, câștigați jackpotul respectiv. De la cel mai mic la cel mai mare, jackpoturile disponibile sunt: Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power. În prezent, cel mai mare jackpot este în valoare de peste 620.000 de lire!

Slotul are o gamă de pariuri între 0,01 £ și 250 £ per învârtire, deci este potrivit pentru toate bugetele. Omul în armură oferă o plată maximă de 500x, femeia spadasin și arcașul pot să plătească până la 250x, în timp ce monstrul marin și vasul pot să plătească până la 150x. Asul poate plăti până la 100x, K și Q pot să plătească până la 75x, iar J și 10 pot să plătească până la 50x.

Acesta este un slot interesant, care promite să vă ofere ore de emoții. De la secvențele de învârtiri gratuite până la șansa de a câștiga un jackpot progresiv, sigur o să adorați fiecare învârtire a rolelor.

Vă așteptăm să reveniți pentru și mai multe jocuri recomandate

Nu vă faceți griji dacă niciunul dintre aceste jocuri nu vă face cu ochiul, în fiecare săptămână vă prezentăm alte jocuri, pentru a ne asigura că fiecare jucător poate găsi ceva pe gustul său. Reveniți în mod regulat pe această pagină, ca să nu ratați noutățile.