Există sute de sloturi interesante și în fiecare săptămână alegem câteva pentru a vi le prezenta. Aceste jocuri sunt alese pentru mai multe motive – fie oferă jackpot-uri progresive imense, fie dispun de secvențe bonus extraordinare sau de orice altă secvență nouă, care le face să iasă în evidență. Aruncați o privire la jocurile din această săptămână și găsiți ceva nou de jucat.

Matrix – Un déjà vu al câștigurilor masive

matrix-slot

Matrix a fost lansat acum aproape douăzeci de ani și a devenit imediat un succes. Filmul se bucură de popularitate chiar și azi și a fost transpus pe role în acest slot machine incitant, completat cu câteva secvențe fantastice.

Matrix este un slot cu 5 role, 4 rânduri și 50 de linii de plată fixe. Efectele sonore sunt chiar cele din film, iar fundalul este reprezentat de caracterele schimbătoare de culoare verde, care au ajuns faimoase datorită filmului. Există cinci simboluri de mare valoare – Agentul Smith, Morpheus, Trinity, ochelarii de soare ai lui Smith și un telefon. Simbolurile de valoare inferioară sunt patru caractere de programare.

Slotul are două simboluri Wild. Principalul este Neo redat în caractere verzi. El poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma victorii. Există, de asemenea, u un simbol Wild special, o pisică déjà vu, care poate ateriza pe a cincea rolă. Simbolurile scatter sunt „Jocuri gratuite”, pe un fundal cu pilule albastre și roșii.

Atunci când simbolul Wild pisică déjà vu se oprește pe cea de-a cincea rolă și o acoperă în întregime, acesta este duplicată pe prima rolă. Restul simbolurilor de pe role sunt apoi amestecate pentru a obține un câștig garantat.

Principalul element bonus este declanșat prin aterizarea simbolului Învârtiri gratuite pe rolele 1, 3 și 5 simultan. Vi se oferă două moduri de Învârtiri gratuite. Modul Agent Smith vă oferă opt învârtiri în timpul cărora mai multe simboluri Agent Smith sunt adăugate pe role la fiecare învârtire, pentru a vă ajuta să obțineți combinații câștigătoare cu valoare mare. În modul Nebuchadnezzar primiți învârtiri nelimitate cu simboluri Wild Sentinel adăugate la role. De fiecare dată când un simbol Wild Sentinel se oprește pe role, acesta se blochează pe locul său și învârtirile continuă până când sunt șase pe role. Cu toate acestea, un dispozitiv EMP strălucitor poate ateriza pe role și poate elimina toate simbolurile Wild blocate, pentru a continua învârtirile.

Puteți paria orice sumă, de la 0,50 £ până la 5.000 £, pe o învârtire în The Matrix, astfel încât să vă puteți bucura de joc indiferent de bugetul dvs. Există o plată uriașă de 500x, care vi se acordă când se opresc 5 simboluri Wild pe role, Agentul Smith poate plăti până la 250x, Morpheus poate plăti până la 200x, Trinity poate plăti până la 150x, iar ochelarii de soare și telefonul pot plăti până la 125x.

Dacă v-a plăcut filmul din 1999, atunci sigur o să vă placă acest slot. Mergeți în cazinou și dați o învârtire chiar azi.

Fate Sisters – Vă vor acorda Surorile destinului jackpot-ul progresiv?

age-of-the-gods-fate-sisters-slot-game

Seria de sloturi Age of the Gods este extrem de populară din mai multe motive. Unul dintre jocurile din serie este Fate Sisters, care pleacă de la ideea celor trei surori ale destinului din Grecia Antică, și indiferent de ce părere aveți despre destin, jocul vă oferă câteva oportunități fantastice de câștig.

Age of the Gods: Fate Sisters este un slot cu 5 role și până la 25 de linii de câștig. În spatele rolelor cu aripioare de aur puteți vedea o zonă circulară strălucitoare, înconjurată de stâlpi. Simbolurile de valoare ridicată includ cele trei ursitoare – Lachesis, Clotho și Atropos – și diferite unelte asociate acestora. Simbolul Wild este o monedă de aur cu un portret al celor trei femei pe ea și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este o vedere a Lunii printr-o fereastră.

Ca bonus al jocului de bază, dacă o veți obține pe Lachesis pe rola 1, pe Clotho pe rola trei și pe Atropos pe rola cinci, veți beneficia de a reînvârtire gratuită, cu ursitoarele înghețate în locurile lor. În timpul învârtirii, ursitoarele se comportă ca simboluri scatter și atâta timp cât obțineți cel puțin încă un simbol al uneia dintre ursitoare, vi se garantează o plată.

Principala secvență bonus este reprezentată de Învârtirile gratuite „The Fates’ Portal” și începe când obțineți trei sau mai multe simboluri scatter lunare oriunde pe role. Apoi, va trebui să alegeți între trei moduri de învârtiri gratuite:

  • Templul lui Atropos – 15 învârtiri gratuite cu multiplicatori dinamici. De fiecare dată când Atropos aterizează pe rolele 1, 2, 4 sau 5, multiplicatorul crește cu 1x până la maximum 5x. Dacă nu apare, multiplicatorul scade cu 1x, până la minim 2x. Dacă aterizează pe rola trei, primiți încă trei învârtiri.
  • Templul lui Lachesis – 10 învârtiri gratuite în timpul cărora simbolurile Wild care aterizează îngheață pe locul lor timp de trei învârtiri. Dacă Lachesis pe aterizează pe rola trei, primiți încă trei învârtiri.
  • Templul lui Clotho – 8 învârtiri gratuite cu trei simboluri wild aleatorii în fiecare învârtire. Dacă Clotho aterizează pe rola trei, primiți încă trei învârtiri.

Pentru că jocul face parte din seria Age of the Gods, el este legat de jackpot-urile progresive Age of the Gods. Jocul de jackpot poate începe în orice moment în timpul jocului și, odată ce acesta începe, aveți garanția că veți câștiga unul dintre jackpot-uri. În jocul jackpot veți vedea o grilă cu monede de aur (5 x 4) și trebuie să faceți clic pe ele pentru a dezvălui jackpot-ul pe care îl reprezintă. După ce ați găsit trei simboluri corespondente, câștigați jackpot-ul corespunzător. De la cel mai mare la cel mai mic, jackpot-urile oferite sunt: Ultimate Power, Super Power, Extra Power sau Power.

Fate Sisters are o gamă de pariuri cuprinsă între 0,01 £ și 2,500 £ per învârtire și, în plus față de jackpot-ul progresiv, oferă o plată maximă de 10.000x pentru cinci simboluri Wild pe o linie de plată. Lachesis poate plăti până la 500x, Clotho poate plăti până la 300x, iar Atropos poate plăti până la 100x

Cu patru jackpot-uri progresive la îndemână și câteva bonusuri cu adevărat valoroase, acest slot vă garantează ore de distracție.

Buffalo Blitz – Mai multe role, mai multe linii de câștig, mai multe câștiguri

buffalo-blitz-slot-free

Bizonul este unul dintre cele mai mari animale din natură și este normal ca slotul dedicat lui să fie mai mare decât slotul normal, cu mai multe role și mai multe linii de câștig. În plus, slotul vă oferă șansa de a câștiga plăți cu adevărat uriașe.

Buffalo Blitz este un slot cu 6 role, 4 rânduri și un incredibil număr de 4096 de moduri de a câștiga. Prin urmare, cât timp obțineți simbolurile potrivite de la stânga la dreapta pe role, veți obține un câștig. Cea mai mare plată pentru toate simbolurile cu valoare mare este când doar două simboluri aterizează pe role, astfel încât este extrem de ușor să câștigați.

În spatele rolei este o imagine a unui cer noros, deasupra unui peisaj verde. Simbolurile cu valoare ridicată sunt cinci animale: bivoli, râși, ratoni, elani și urși. Simbolul bivol este cel mai valoros și se poate opri pe role pentru a vă ajuta să formați câștiguri.

Există un simbol Wild diamant albastru mare, care poate ateriza pe toate rolele, cu excepția primei. Acesta poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui scatter pentru jocuri gratuite, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare.

Dacă aterizați trei, patru, cinci sau șase simboluri scatter de jocuri gratuite oriunde pe role veți câștiga 8, 15, 25 sau 100 de învârtiri gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, ori de câte ori simbolul Wild contribuie la un câștig, acesta va acorda un multiplicator aleatoriu de 2x, 3x sau 5x. În plus, este posibil să câștige mai multe învârtiri gratuite, prin aterizarea simbolurilor scatter suplimentare. Dacă obțineți încă două simboluri scatter, veți primi încă 5 învârtiri și obținerea a trei, patru, cinci sau șase simboluri vă va acorda câte 8, 15, 25 sau 100 de învârtiri.

Pentru a vă ajuta în timpul jocului, există un mod Turbo și o secvență de Învârtire automată, astfel încât să vă puteți relaxa și să vizionați câștigurile.

Chiar dacă acesta este un joc uriaș, nu costă o avere să-l jucați, deoarece dispune de o gamă de pariuri între 0,40 £ și 200 £ per învârtire. Bivolii pot aduce cele mai mari plăți, de 300x, atunci când șase astfel de simboluri se opresc pe role, râsul și ratonul pot plăti până la 250x, iar elanul și ursul pot plăti până la 200x. Rețineți că în învârtirile gratuite toate aceste plăți ar putea fi înmulțite cu 5 dacă un simbol Wild face parte din combinație.

Mai treceți pe la noi pentru mai multe jocuri recomandate

Dacă v-a făcut plăcere selecția jocurilor recomandate în acest weekend, nu uitați să verificați pagina din când în când, deoarece alegem mai multe jocuri în mod regulat. Nu uitați, există sute de sloturi din care puteți alege.