Dacă simțiți că este momentul să vă schimbați puțin jocul, să încercați câteva titluri noi și să descoperiți noi funcții interesante, atunci fiți fără grijă. Playtech, unul dintre cei mai importanți dezvoltatori de jocuri de cazino online, lansează în mod regulat jocuri noi și câteva titluri fantastice tocmai au fost lansate.

Gaelic Luck

gaelic-luck-3

Irlanda este o temă extrem de populară pentru sloturile online, probabil pentru că țara este renumită pentru norocul său. Playtech are câteva sloturi care își desfășoară acțiunea pe Insula de Smarald și cel mai recent care se alătură listei este Gaelic Luck.

Gaelic Luck este un slot cu 5 role a câte 3 rânduri și până la 20 de linii de plată. Rolele sunt așezate într-un cadru simplu, pe un fundal cu trifoi cu patru foi norocos. Simbolurile cu valoare mare sunt trei „fete norocoase” diferite, una în verde, una în albastru și una în roz. Simbolurile de valoare inferioară sunt cărțile de joc tradiționale 10, J, Q, K și A.

Există un pot mare de simboluri wild de aur și, pe lângă faptul că înlocuiește toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și bonus, este cel mai valoros simbol al jocului. Simbolul scatter este logo-ul slotului deasupra de un curcubeu și oferă plăți scatter de până la 50 de ori mai mari decât pariul total. De asemenea, există și un trifoi cu patru foi pe un simbol bonus de potcoavă.

Dacă simbolul bonus se oprește simultan, oriunde pe rolele 1 și 5, acesta declanșează jocul Lucky Lasses Bonus. În primul rând, vi se va cere să alegeți una dintre cele trei fete, iar ea va dezvălui numărul de rotiri gratuite pe care le-ați câștigat. În continuare, trebuie să alegeți dintre șase trifoi, pentru a dezvălui multiplicatorul de plată. Este posibil să câștigați până la 20 de rotiri gratuite cu un multiplicator de 10. În plus, este posibil să câștigați mai multe rotiri gratuite pe termen nelimitat, dacă simbolul bonus se oprește din nou pe rolele 1 și 5.

Slotul a fost conceput pentru orice buget. Când jucați cu o singură linie de plată, puteți paria chiar 0,01 £ pe rotație. Iar cel mai bun lucru este că veți avea aceeași șansă de a declanșa secvența de bonus și atunci când jucați cu o singură linie de plată, și când jucați cu toate cele douăzeci de linii active. Desigur, este posibil să pariați mult mai mult în joc și există un pariu maxim de 20 £ pe rotație.

După cum am menționat, simbolul wild este cel mai valoros și dacă cinci dintre ele se opresc pe o linie de plată, asta vă va aduce un uriaș câștig de 10 000 x pariul pe linie. Fata în verde este cel de-al doilea simbol cel mai valoros și poate plăti până la 1.000x, în timp ce fetele în albastru și roz pot să vă aducă câștiguri de până la 500x și respectiv, până la 400x.

Gaelic Luck are mai multe caracteristici pentru a face jocul mai plăcut. Puteți activa modul „Turbo” pentru a accelera redarea și puteți,, de asemenea să utilizați funcția de Joc automat, care va continua să învârtă rolele pentru dvs.

În timp ce acesta nu este un slot cu foarte multe secvențe, este bine conceput și oferă o mulțime de lucruri pentru a vă menține interesul ridicat. Mai mult, cu puțin noroc ați putea câștiga o sumă imensă de bani.

 

Justice League

 

Dacă sloturile cu super-eroi eroi sunt pe gustul dvs., atunci veți fi încântați să auziți că Playtech are o nouă versiune din seria DC Comic. Noul slot este numit Justice League, se bazează pe filmul recent cu același nume și este plin de secvențe incitante.

Justice League este un slot cu 5 role, a câte 3 rânduri și 40 de linii de plată fixe. În spatele rolei puteți vedea un peisaj stâncos. Simbolurile cu valoare mare sunt toate super-eroi, inclusiv Batman, Superman, Wonder Woman, Aquaman, Cyborg și Flash. Simbolurile cu valoare redusă sunt diferitele logouri ale super-eroilor, cum ar fi un liliac și „S” lui Superman.

Simbolul wild al slotului este sigla „JL” și poate înlocui toate celelalte simboluri, în afară de scatter. Simbolurile scatter sunt trei cutii diferite, de culoare roșie, alb și bronz. Ei pot ateriza pe rolele 1, 3 și 5 și sunt cheia principalei secvențe bonus.

În timpul oricărei rotiri vi se poate acorda o Re-rotire Super-erou. O poziție de rolă este evidențiată printr-un chenar roșu și dacă un simbol super-erou ajunge acolo, acesta va deveni wild. Puteți relua apoi această secvență, de până la cinci ori, și dacă faceți asta înseamnă că în ultimul joc toate cele cinci simboluri de super-eroi vor fi wild, iar asta ar trebui să aibă ca rezultat un câștig uriaș.

Dacă simbolurile scatter se opresc pe rolele 1, 3 și 5 simultan, încep jocurile gratuite. Există șase moduri diferite de rotiri gratuite, câte unul pentru fiecare super-erou și de fiecare dată când declanșați secvența, veți debloca un alt mod cu propriul său set de secvențe:

  • The Flash – 15 rotiri gratuite în timpul cărora simbolurile de super-erou se vor transforma în wild când aterizează în chenarul secvenței.
  • Cyborg – 12 rotiri gratuite în timpul cărora simbolurile de super-erou se vor transforma în wild când aterizează în chenarul secvenței și un chenar suplimentar este adăugat pe role după o rotire fără transformare în wild.
  • Aquaman – 10 rotiri în timpul cărora, de fiecare dată când un simbol aterizează în chenarul secvenței, toate celelalte apariții pe role ale acestui simbol se vor transforma în wild.
  • Wonder Woman – 7 rotiri cu până la cinci chenare de secvențe adăugate pe role la fiecare rotire și, de fiecare dată când un super-erou aterizează în chenar, toate aparițiile acelui erou pe role se transformă în wild.
  • Superman – 5 rotiri cu un chenar gigantic de 2×2 pe role, la fiecare rotire. Va transforma în wild toți super-eroii care aterizează în chenar.
  • Batman – 2 rotiri în care, dacă orice super-erou aterizează în chenarul secvenței, toate simbolurile de super-eroi de pe role se transformă în wild.

La fel ca celelalte sloturi DC Comic, Justice League este legată de jackpot-urile progresive DC Super Heroes. Jocul jackpot poate începe în orice rotire, dar cu cât pariați mai mult, cu atât aveți mai multe șanse. În joc trebuie să dezvăluiți pătrate pe o grilă. Fiecare pătrat se va transforma într-o culoare diferită și fiecare culoare reprezintă unul dintre cele patru jackpot-uri. Când găsiți trei de aceeași culoare, câștigați jackpot-ul corespunzător (Grand, Major, Minor sau Mini).

Slotul are o gamă de pariuri între 0.40 £ și 2.000 de £, pentru a fi potrivit pentru orice buget, și oferă o plată maximă de 750x pentru obținerea a cinci simboluri wild pe o linie de plată. Batman poate plăti până la 500x, Superman până la 400x, Wonder Woman până la 300x și Aquaman, Cyborg și Flash pot plăti până la 150x.

 

Stars Ablaze

yonni-aroussi-main-game

Playtech știe foarte bine că mulți jucători preferă jocurile mai tradiționale, care le amintesc de mașinile cu fructe de demult. Dacă sunteți unul dintre acești jucători, atunci vă veți bucura de noua versiune Star Ablaze.

Stars Ablaze este un slot cu 5 role, pe 3 rânduri și 5 linii de plată fixe. Rolele sunt amplasate într-un chenar simplu de culoare albă, dar sunt amplasate pe un fundal aprins. Simbolurile jocului sunt foarte tradiționale și includ stele de aur, șapte de culoare roșie, pepene verde, prune, portocale, lămâi și cireșe.

Există un simbol Wild și poate înlocui toate celelalte simboluri, în afară de simbolul Bonus.

Chiar dacă este un slot foarte simplu, dispune totuși de o secvență bonus, care începe atunci când simbolul Bonus se oprește simultan oriunde pe rolele 1, 3 și 5. Secvența este un simplu joc de alegere, cu mai multe niveluri. În fiecare nivel trebuie să alegeți unul dintre simboluri pentru a descoperi un premiu în bani și pentru a trece la nivelul următor. Jocul se termină atunci când dezvăluiți Colectare sau câștigați la nivelul 5.

Toți jucătorii se pot bucura de acest slot datorită gamei largi de pariuri disponibile, între 0,05 £ și 500 £ per rotire. Cea mai mare plată este uriașă – de 7.500x, care obțineți cinci stele de aur pe o linie de de plată. Simbolurile de șapte pot plăti până la 2.000x, pepenii verzi până la 800x, prunele până la 400x, portocalele până la 200x, lămâile până la 100x și cireșele până la 40x.

Stars Ablaze oferă și un mod Turbo pentru cei cărora le plac jocurile în ritm alert, dar și un buton de Joc automat, pentru a menține rolele în mișcare.

Acesta este un slot pe care cei mai tradiționaliști îl vor adora; oferă distracție simplă și șansa unor plăți foarte mari.

Mult mai multe titluri urmează să fie lansate în 2018

Anul abia a început și deja există câteva sloturi noi, iar Playtech nu dă niciun semn că va încetini lansările. În lunile următoare vor fi lansate sloturi pe tot felul de teme, de la basme, la Roma antică și la cele mai de succes filme. Jocurile promit să fie pline de noi secvențe interesante și oferă șansa unor câștiguri uriașe. Nu uitați să verificați site-ul în mod regulat pentru a descoperi cele mai recente jocuri de la acest dezvoltator de cazinou online de top.