Dacă vă place să jucați pentru sume care vă pot schimba viața și visul dvs. este de a câștiga milioane, atunci jocurile cu jackpoturi progresive sunt modalitatea perfectă. Aruncați o privire la selecția de jocuri din oferta noastră și sigur veți găsi unele care vă fac cu ochiul și, cu un pic de noroc, veți deveni câștigătorul următorului nostru jackpot.

Goddess of Wisdom – Dați-i voie Atenei să vă îndrume spre bogății

Dacă vă face plăcere să jucați jocuri de jackpot progresive, atunci trebuie neapărat să încercați seria de sloturi Age of the Gods, bazată pe vechile mituri și legende grecești. Sloturile sunt legate la patru jackpot-uri progresive uriașe, dintre care cel mai mare este în valoare de peste 540.000 de lire sterline și oferă câteva secvențe bonus fantastice.

Age of the Gods: Goddess of Wisdom se bazează pe personajul Atena și este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 20 de linii de plată. În spatele rolei se poate vedea o imagine a Atenei, completată cu un templu grecesc antic și stâlpi stilizați. Există cinci simboluri de mare valoare, Gorgonian (un pandantiv magic care arată capul Gorgonei), Coifuri, Armuri, Sandale și Ramuri de măslin. Simbolurile de valoare inferioară sunt cărțile de joc 10, J, Q, K și A.

Zeita Ahena este simbol wild, ea poate ateriza pe mijlocul a trei role și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celui scatter, pentru a ajuta și a completa combinațiile câștigătoare. Simbolul scatter este o bufniță cu un sul de papirus.

Nu există un pariu minim pentru a juca pentru jackpotul progresiv. Tot ce trebuie să faceți este să jucați slotul și după orice rotire, chiar și una necâștigătoare, jocul jackpot poate începe. Mai mult, odată ce începeți, câștigarea unuia dintre jackpoturi este garantată. În joc, veți vedea o grilă de monede de format 4 x 5 și când selectați una, aceasta va arăta ce jackpot reprezintă. După ce ați găsit trei simboluri identice, câștigați jackpotul corespunzător. De la cel mai mică la cel mai mare, jackpoturile disponibile sunt: Power, Extra Power, Super Power și Ultimate Power.

Slotul oferă, de asemenea, o secvență bonus numită Battle Game și începe atunci când obțineți trei sau mai multe simboluri scatter bufniță oriunde pe role. În joc, orașul este atacat și trebuie să alegeți cum îl va apăra Atena. Unul dintre simbolurile de mare valoare, Gorgonianul, Coiful și Armura, reprezintă, fiecare, câte mod de apărare. Alegerea Gorgonianului vă oferă 10 de învârtiri gratuite, Coiful acordă 7 învârtiri cu multiplicator 4x, iar Armura acordă 14 învârtiri cu multiplicator 2x. În timpul învârtirilor, simbolul de apărare ales va înlocui celelalte două simboluri pe role. Ca rezultat, pe rolă sunt mai puține simboluri și devine mai ușor să se obțină combinații potrivite. Și mai bine, simbolul wild devine un wild cu extindere pe durata învârtirilor.

Age of the Gods: Goddess of Wisdom are o gamă de pariuri între 0,01 £ și 50 £ per linie de plată, astfel încât este posibil să pariați orice sumă, de la 0,01 £ până la 1.000 £ per rotație. În plus față de jackpoturile progresive, jocurile oferă o plată fixă maximă de 5.000x pentru obținerea a cinci simboluri Gorgonian, simbolurile Armură și Coif pot să plătească până la 1.000x, iar Sandalele și Ramura de măslin pot să plătească până la 500x. Puteți câștiga, de asemenea, câștigurile scatter de până la 100x pariul total pentru o învârtire, prin obținerea a cinci simboluri scatter oriunde pe role.

Sigur vă veți bucura de această călătorie înapoi în Grecia Antică și cu puțin noroc, Atena, în toată înțelepciunea ei, vă va oferi uriașul jackpot progresiv.

Thai Temple – Găsiți bogății în Thailanda

Cei cărora le face plăcere să călătorească se vor bucura cu siguranță de călătoria într-un vechi templu din Siam, oferit de slotul Thai Temple. La templu nu numai că vă puteți bucura de o gamă de secvențe bonus, dar puteți câștiga și un jackpot progresiv în valoare de peste 418.000 de lire sterline.

Thai Temple este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 15 linii de plată. În spatele rolei, veți vedea niște frunze dense din junglă. Există o serie de simboluri legate de temă și includ un tigru, un călugăr budist, o thailandeză, un cap de dragon și un dragon.

Templul de aur este simbolul wild al jocului, care poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. În plus, ori de câte ori ajută la formarea unei câștiguri, plata este dublată.

Pentru a juca pentru jackpotul progresiv trebuie să activați toate liniile de câștig și să obțineți cinci simboluri wild pe o linie de plată. În funcție de nivelul pariurilor, veți juca pentru diferite porțiuni ale jackpotului. Există patru nivele de jackpot: 1,50 £, 3 £, 6 £ și 15 £ per rotație.

Jocul oferă, de asemenea, învârtiri gratuite care încep atunci când trei simboluri scatter se opresc oriunde pe role. Veți câștiga cincisprezece învârtiri gratuite în timpul cărora toate plățile sunt triplate. Mai mult decât atât, este posibil să redeclanșați învârtirile gratuite până la maxim 165 de învârtiri și dacă reușiți să faceți acest lucru, atunci veți câștiga o plată specială de 500x pariul total.

Cei care se bucură de asumarea riscului, se vor bucura de secvența Risc a slotului. După orice învârtire câștigătoare, puteți încerca să vă dublați plata prin selectarea unei cărți cu o valoare mai mare decât cea a crupierului. Dacă alegeți corect, puteți repeta procesul, dar o alegere incorectă înseamnă că toate câștigurile sunt pierdute.

Thai Temple are o gamă de pariuri între 0,01 £ și 15 £ per învârtire. În plus față de jackpotul progresiv, există o plată fixă maximă de 10.000x dacă puteți obține cinci simboluri wild de-a lungul unei linii de plată. Cele două simboluri personaj pot să plătească până la 750x, tigrul poate plăti până la 400x, iar cele două capete de animale pot plăti până la 250x. Cu toate acestea, toate aceste plăți pot fi dublate dacă un simbol wild contribuie la câștig!

Dacă simțiți că este timpul pentru o vacanță în străinătate, atunci dați o șansă jocului Thai Temple și, cu puțin noroc, ați putea câștiga în curând suficient pentru călătoria vieții.

Gladiator Road to Rome – Deveniți milionar instantaneu

Gladiator Road to Rome este unul dintre cele mai noi sloturi din cazinou și oferă deja un jackpot progresiv în valoare de peste 1 milion de lire! Jocul se bazează pe filmul „Gladiatorul” și vă va învălui în emoțiile Colosseumului.

Gladiator Road to Rome este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 25 linii de plată fixe. Rolele sunt plasate în interiorul Coliseumului, cu steaguri fluturând pe fiecare parte a ecranului. Simbolurile de valoare ridicată sunt personaje din film, inclusiv Commodus, Lucilla, Proximo și Tigris din Galia.

Există un simbol special Gladiator care poate ateriza pe role. Dacă umple întreaga rolă, acesta va deveni wild și va înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția simbolurilor scatter și bonus, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este reprezentat de scut și arme, în timp ce simbolul bonus este un coif.

Jackpotul progresiv poate fi câștigat din jocul Gladiator Bonus. Jocul începe dacă obțineți simbolul bonus coif pe rolele 2, 3 și 4 în același timp. Veți vedea apoi un ecran care conține nouă coifuri din bronz, din argint sau din aur. Fiecare dintre metale merită un premiu diferit în bani, dar dacă toate coifurile sunt fabricate din aur, atunci veți câștiga jackpotul progresiv de 1 milion de lire sterline.

Când trei, patru sau cinci simboluri scatter se așază pe role, veți câștiga 5, 8 sau 12 învârtiri gratuite, respectiv. Înainte de a începe învârtirile, trebuie să alegeți trei din cele 12 scuturi pentru a câștiga bonusuri suplimentare pentru a însoți învârtirile. Fiecare scut poate acorda:

• Învârtiri suplimentare gratuite – până la 3 învârtiri suplimentare gratuite.
• Multiplicator de câștig – Un multiplicator de până la 3x.
• Simbol Payout Boost – Acesta crește plata unui simbol aleatoriu de 5 ori.
• Simbol suplimentar wild – Un simbol ales aleatoriu devine un wild suplimentar în timpul învârtirilor.
• Simbolul plătește ca scatter – Un simbol este ales la întâmplare pentru a se comporta ca simbol scatter. Se va extinde și în timpul învârtirilor.
• Gladiator Wild Nudge – Atunci când un simbol al Gladiatorului se oprește parțial pe role, se mișcă pentru a transforma întreaga rolă în wild.

Slotul are o gamă largă de pariuri între 0,25 £ și 125 £ per rotație, deci este foarte accesibil. În plus față de jackpotul progresiv, slotul oferă o plată fixă maximă de 1.000x pentru a ateriza cinci simboluri gladiator de-a lungul unei linii de plată. Commodus poate plăti până la 500x, Lucilla poate plăti până la 375x, Proximo poate plăti până la 250x, iar Tigris din Galia poate plăti până la 250x.

De ce să nu călătoriți astăzi în Roma antică și, cu puțin noroc, veți câștiga în Colosseum și veți pune mâna pe premiul imens.