Uneori, viața casnică poate deveni cam plictisitoare, dar nu avem mereu posibilitatea de a pleca în vacanță. Din fericire, există o mulțime de sloturi în Cazinou care vă pot transporta prin timp și spațiu, într-o diversitate de aventuri. Și cel mai frumos este că sloturile vă oferă și șansa de a câștiga o sumă imensă de bani, astfel încât să puteți pleca în curând într-o aventură în viața reală.

The Riches of Don Quixote – Călătorie în Spania secolului al XVII-lea

Riches_don_quixote_top

Dacă ați citit romanul lui Don Miguel de Cervantes, Don Quixote, atunci știți totul despre acest personaj și aventurile sale, dar, chiar dacă nu ați auzit de el, tot puteți să vă simțiți extraordinar jucând slotul bazat pe acesta și, cu puțin noroc, puteți să vă bucurați și de bogățiile sale uriașe.

Riches of Don Quijote este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 25 de linii de plată fixe. În spatele rolelor, puteți vedea un peisaj tipic spaniol din secolul al XVII-lea, alcătuit din mori de vânt și câmpuri care se întind până la orizont. Există cinci simboluri cu valoare mare¨- Don Quixote, Sancho Panza, o fată, un coif și un scut. Simbolurile cu valoare inferioară sunt cărțile de joc de la J la A, decorate cu flori. Toate simbolurile, cu excepția lui Don Quixote și a lui Sancho Panza, se opresc pe role în stive de câte două.

Templul de aur este simbolul wild al jocului și poate înlocui toate celelalte simboluri, cu excepția celor scatter, pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare. Simbolul scatter este un exemplar al romanului.

Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri scatter roman Don Quixote, oriunde pe role, declanșați Învârtirile gratuite La Mancha. Vi se acordă zece învârtiri gratuite în timpul cărora un simbol wild moară de vânt este blocat în centrul celei de-a treia role. În plus, învârtirile gratuite încep cu un multiplicator 1x, dar cresc cu 1x la fiecare două învârtiri, astfel încât ultimele două învârtiri vin cu un multiplicator uriaș de 5x.

Riches of Don Quijote oferă o gamă de pariuri între 0,25 £ și 25 £ per învârtire, deci este perfect pentru toate bugetele. Solbolul wild moară de vânt oferă o plată uriașă de 3.000x. Don Quijote poate plăti până la 1.000x, Sancho Panza poate plăti până la 600x, fata poate plăti până la 400x, coiful poate plăti până la 200x și scutul poate plăti până la 150x. Simbolul scatter oferă, de asemenea, câștiguri uriașe de până la 100x pariul dvs. total când cinci astfel de simboluri aterizează oriunde pe role.

Dacă sunteți în căutarea unei aventuri spaniole captivante, atunci dați o învârtire în acest slot și, cu puțin noroc, vă veți întoarce acasă cu grămezi de câștiguri.

Roma & Glory – Împărțiți prada de război

rome-glory1

 

Sfântul Imperiu Roman a fost inspirația pentru o serie de jocuri, iar acest slot este un plus fantastic pentru gen. Vă duce înapoi în timp, într-o vreme când romanii câștigau războaie în întreaga lume și Roma înflorea ca unul dintre cele mai bogate orașe de pe Pământ. În timp ce jucați, vă puteți bucura de o serie de secvențe speciale și, cu puțin noroc, puteți câștiga câteva plăți uriașe.

Rome & Glory este un slot cu 5 role, 3 rânduri și 20 de linii de plată fixe. Rolele sunt așezate între două coloane ornate, cu marmură lustruită vizibilă deasupra lor. Toate simbolurile slotului au legătură cu tema și îi includ pe Caesar, pe soția lui, bannerul SPQR, un car, o trompetă, niște struguri, o punguță plină cu monede de aur, un potir de vin și un papirus.

În acest joc, simbolul scatter și cel wild sunt unul și același – o imagine a Colosseumului. Poate ateriza pe toate rolele și va înlocui toate celelalte simboluri pentru a ajuta și a forma combinații câștigătoare.

Atunci când trei sau mai multe simboluri wild / scatter se deplasează oriunde pe role, se declanșează învârtirile gratuite. În timpul învârtirilor gratuite, un simbol aleatoriu este ales pentru a acționa ca un simbol suplimentar scatter. Aceasta înseamnă că nu trebuie să îl obțineți pe o linie de plată pentru a obține câștiguri, atâta timp cât trei sau mai multe aterizează pe role, ele vor câștiga o plată înmulțită cu pariul total. Ca urmare, dacă este ales unul dintre cele mai valoroase simboluri, poate duce la plăți uriașe. În plus, mai multe învârtiri gratuite pot fi câștigate pe termen nelimitat, prin aterizarea a trei sau mai multe simboluri wild pe role.

Rome & Glory are o gamă uriașă de pariuri, de la 0,01 £ până la 1.000 £ per învârtire, astfel încât toată lumea să se poată bucura de joc, indiferent de bankroll și buget. Caesar oferă câștigul maxim al slotului de 5.000x, în timp ce soția lui poate plăti până la 2.000x. Bannerul SPQR și carul pot să plătească până la 750x, trompeta și strugurii pot să plătească până la 150x, în timp ce punguța, vinul și papirusul pot plăti până la 100x. Simbolul scatter oferă, de asemenea, câștiguri uriașe de până la 200x pariul dvs. total, când cinci simboluri aterizează oriunde pe role. De asemenea, merită remarcat faptul că Cezar, soția, bannerul și carul vor plăti doar când două astfel de simboluri aterizează de-a lungul unei linii de plată.

Dacă doriți o călătorie înapoi în timp în Roma antică, ca să vă bucurați de viață ca un adevărat împărat roman, atunci încercați acest slot astăzi. Cu puțin noroc, veți obține un număr mare de câștiguri și veți arăta lumii întregii adevărata dvs. valoare.

The Great Ming Empire – O aventură în China antică

the-great-ming-empire-slot-online

Dinastia Ming a domnit peste China timp de aproximativ trei sute de ani, de la mijlocul secolului al XIV-lea până la mijlocul secolului al XVII-lea, înainte ca puterea să fie preluată de dinastia Qing.  Acum vă puteți întoarce în zilele Imperiului Ming în acest slot interesant, care vă oferă șansa de a câștiga o sumă imensă de bani.

Great Ming Empire este un slot cu 5 role, 3 rânduri și până la 5 linii de plată. Deși nu par a fi prea multe linii de plată, ele plătesc de la stânga la dreapta și de la dreapta spre stânga, astfel încât numărul este efectiv dublat. Rolele sunt amplasate lângă un templu tradițional chinezesc, cu munți vizibili în fundal, de-a lungul cărora se dezvăluie faimosul Mare Zid chinezesc. Există doar trei simboluri tematice, Împăratul, soția sa și o navă chineză plutind pe mare. Simbolurile standard rămase sunt cărțile de joc J, Q, K și A.

Simbolul wild sunt scările care duc spre palatul Împăratului. Dar acesta va  înlocui doar două simboluri obișnuite, Împăratul și consoarta sa, pentru a ajuta la formarea combinațiilor câștigătoare. Există trei simboluri scatter – o cutie, un papirus și o bijuterie mare.

Dacă obțineți trei sau mai multe simboluri scatter corespunzătoare pe role consecutive, începe Bonusul Camera comorilor. Este un joc al alegerilor, care are loc într-o cameră cu opt comori afișate pe piedestal. Trebuie să alegeți trei dintre ele pentru a dezvălui premii în bani care vor fi proporționale cu pariul dvs. Dacă ați declanșat jocul cu patru simboluri scatter, atunci veți câștiga un multiplicator de 3x și dacă l-ați declanșat cu cinci simboluri scatter, veți câștiga un multiplicator de 10x.

Great Ming Empire are o gamă de pariuri de la 0,01 până la 500 £ per învârtire, astfel încât toată lumea să se poată bucura de acest joc de aventură oriental. Simbolul wild oferă o plată uriașă de 2.000x atunci când cinci aterizează pe role. Împăratul poate plăti până la 1.000 de ori, consoarta sa poate plăti până la 500 de ori, iar nava poate plăti până la 250x. Simbolurile A, K, Q și J pot plăti până la 200x, 150x, 100x și respectiv 50x. În plus, toate simbolurile din acest slot vor fi plătite atunci când doar două dintre ele vor ateriza de-a lungul unei linii de plată. Merită, de asemenea, să reamintim că puteți obține combinații câștigătoare de la stânga la dreapta și de la dreapta la stânga în acest slot, fiind mult mai ușor să câștigați.

Dacă vă place ideea unei călătorii în China antică și șansa de a obține câștiguri enorme, atunci acordați acestui slot o șansă chiar astăzi. Cu puțin noroc, veți câștiga partea dvs. din bogățiile Împăratului și puteți planifica o excursie reală în Orient.

Mai multe jocuri recomandate în fiecare săptămână

În fiecare săptămână, ne place să scoatem la lumină o serie de jocuri diferite pentru jucătorii noștri. Dacă niciunul dintre jocurile din această săptămână nu vă face cu ochiul, săptămâna viitoare vă vom prezenta și mai multe și, datorită gamei variate de jocuri din Cazinou, acestea vor fi cu siguranță complet diferite. Între timp, aruncați o privire în jur, există o mulțime de jocuri de descoperii și cu un pic de noroc în acest weekend veți obține câștiguri uriașe.