Specialiștii de la categoria muscăJussier Formiga și Ulka Sasaki, au fost adăugați pe afișul UFC Fight Night 117 ce va avea loc pe legendara Saitama Super Arena din Japonia, după cum a fost confirmat de reprezentanții UFC pe pagina evenimentului.

Jussier Formiga (19-5) intră în luptă după o victorie obținută prin decizie unanimă în fața lui Dustin Ortiz, între alte două decizii de înfrângere în fața lui Henry Cejudo și a lui Ray Borg, ultima având loc chiar în ultimul meci disputat. Formiga nu a reușit să obțină un șir de victorii din 2014-2015, când a marcat trei victorii consecutive în fața lui Scott Jorgensen, a lui Zach Makovsky și a lui Wilson Reis.

Ulka Sasaki (20-4-2) încă încearcă să obțină primul său șir de victorii în UFC, de la debutul său în 2014. Luptătorul japonez a pierdut în fața lui Wilson Reis la UFC 208 în luna februarie, dar și-a revenit cu un parcurs dramatic și o victorie prin abandon în fața lui Justin Scoggins la UFC Singapore în iunie. Sasaki a trecut la categoria muscă după ce a pierdut primele sale două meciuri UFC la categoria cocoș.

Capul de afiș al UFC Fight Night 117 va fi ținut de revanșa de la categoria grea dintre Mauricio Rua și Ovince Saint Preux. Meciul principal va fi transmis în direct de Fox Sports 1 vineri, 22 septembrie (sâmbătă, 23 septembrie în Japonia).