În ultimele câteva zile, au apărut zvonuri cum că campionul UFC la categoria ușoară Conor McGregor a fost făcut knock-out în timp ce se antrena pentru meciul de box de pe 26 august cu Floyd Mayweather. Aceste zvonuri au fost răspândite de Jessie Vargas, boxeur profesionist și fost adversar al lui Manny Pacquiao.

Într-un videoclip, Vargas a spus că „el a fost deja făcut knock out în timpul antrenamentelor.” El a declarat că Brad Wheeler a fost cel care l-a pus la pământ. Cu toate acestea, este posibil să fi greșit persoana. Și povestea nu pare veridică, oricum ai lua-o.

O publicație irlandeză scrie că Vargas se referă la boxeurul profesionist Brandon Rios, nu la Wheeler. Iar echipa lui McGregor a confirmat că nici Rios, nici Wheeler nu s-au antrenat vreodată cu McGregor. De fapt, Rios nici nu știa cine este McGregor când a fost contactat pentru clarificări:

„Mi-a explodat telefonul. Am tot primit mesaje și apeluri despre asta. Nu l-am întâlnit niciodată pe McGregor și nu știu cine e.”

McGregor și Mayweather se vor înfrunta într-un meci de box de 12 runde, la categoria de 70 de kg, ce va avea loc în Las Vegas, în data de 26 august.