Michael Irvin și-a făcut un nume pe terenul de fotbal american, jucând pentru Universitatea Miami înainte de a se îndrepta spre o carieră Hall-of-Fame alături de echipa NFL, Dallas Cowboys. Zilele sale pe terenul de fotbal au apus demult, dar fostul jucător, acum în vârstă de 51 de ani, este interesat să participe la competiții MMA.

„Mă antrenez MMA, vreau să o fac,” a declarat Irvin pentru TMZ. „Vreau să intru în ring măcar o dată. Soția mea zice că eu sunt catârul ei. Nu poate accepta să-și vadă catârul rănit! Trebuie să-i aduc bani, altfel, nu cred că o să mă lase [să lupt].”

„Mă mai antrenez câteodată la sala Guy Mezger,” a continuat Irvin. „De fapt, nu m-ar deranja să intru în ring pentru o luptă. Doamne, mi-ar plăcea la nebunie să particip la o luptă. Mi-ar plăcea dacă ar face un fel de lupte MMA pentru amatori: cu vedete. O vedetă să se înfrunte cu o altă vedetă, să intre în ring și să facă ceva. La modul – să găsesc câțiva tipi care să aibă ceva ce nu-mi place și să intrăm în ring. Frate, aș snopi pe cineva în bătaie. Mi-ar plăcea asta.”

Irvin este un cunoscut fan al sportului, participând ca spectator la multiple evenimente UFC, inclusiv recentul spectacol Dallas PPV din luna mai. Fostul său coechipier de la Cowboys, Herschel Walker, are centura neagră la Taekwondo, iar recordul său MMA este de 2-0, ambele victorii fiind obținute sub egida Strikeforce.

Oare ar fi vreun organizator de MMA, internațional sau regional, interesat de o luptă cu Irvin? Poate că acesta va fi evenimentul care va fi organizat pe Cowboys Stadium, cu cușca (sau ringul!) amplasată direct pe linia de mijloc. George Teague ar putea chiar să-și ia revanșa în fața lui Terrell Owens, după prima lor întâlnire epică din anul 2000.