Floyd Mayweather este dispus să-i ofere lui Conor McGregor un ușor avantaj în timpul luptei care va avea loc în această lună.

Mayweather și McGregor sunt programați să lupte cu mănuși de zece uncii, dar „Money“ a spus marți într-o postare pe Instagram că, în loc, el vrea să lupte cu mănuşi de opt uncii, mai apropiate de cele de patru uncii, cu care este obișnuit McGregor Octogonul UFC.

„Îi spun lui McGregor, «Hai să luptăm cu mănuși de opt uncii,»“ a scris Mayweather. „McGregor poate lupta cu orice marcă preferă sau alege. Eu voi purta mănuşi Grant de opt uncii. Oricare ar fi avantajul de care are nevoie McGregor ca să se simtă mai confortabil în ring, eu sunt gata să i-l ofer. Haide să le oferim fanilor boxului și ai MMA-ului ce vor să vadă.“

McGregor nu a avut încă nicio reacţie dacă și el dorește să schimbe măsura mănușilor pe care le vor folosi în timpul confruntării.

Desigur, toate acestea ar trebui analizate cu reticență. Mayweather a mai spus în timpul turneului mondial Mayweather-McGregor de luna trecută și că va fi dispus să lupte cu McGregor „în Octagon“.

Nu cu mult timp în urmă, Mayweather – McGregor era un meci pe care mulți oameni ar fi vrut să-l vadă, dar știau că nu se va întâmpla niciodată. Dar, după îndelungi discuții între ambele părți, s-a ajuns la un acord în cele din urmă, iar fostul campion la box şi actualul deținător al titlului UFC urmează să lupte în ringul de box.

Mayweather revine în ring, deși se retrăsese din activitate, pentru confruntarea cu McGregor. Ultima sa luptă a avut loc în septembrie 2015 şi s-a încheiat cu o victorie în fața lui Andre Berto.

McGregor nu a boxat niciodată la profesioniști. Ultima lui luptă MMA a avut loc în noiembrie anul trecut, când l-a învins pe Eddie Alvarez pentru titlul de campion UFC la categoria ușoară şi a devenit primul luptător care deține două titluri simultan din istoria organizaţiei.

Mayweather și McGregor se vor înfrunta pe T-Mobile Arena din Las Vegas, pe 26 august. Meciul de 12 runde, la categoria de 70 de kg va putea fi vizionat în America de Nord pe Showtime pay-per-view.