Cu șase curse înainte de finalul sezonului, casele de pariuri britanice îl susțin pe Lewis Hamilton la titlul de campion mondial de Formula 1 al acestui sezon, în ciuda faptului că Nico Rosberg, coechipierul său de la Mecedes are prima șansă.

#FP2 #MalaysianGP #Sepang #TeamLH @mercedesamgf1 photo by @jamespbearne

Фото опубликовано Lewis Hamilton (@lewishamilton)

Rosberg a câștigat opt curse față de șase câștigate de Hamilton, inclusiv pe ultimele trei, și se îndreaptă spre Marele Premiu al Malaysiei de duminică cu un avantaj de opt puncte.
Niciun pilot care a câștigat de opt ori într-un sezon nu a ratat titlul de campion mondial, dar Rosberg a rămas în spatele triplului campion mondial Hamilton la cotele de pariere.

BoyleSports a anunțat o cotă de 8/13 pentru Hamilton campion, iar pentru Rosberg de 5/4. Cel mai apropiat rival a fost australianul Daniel Ricciardo de la Red Bull, cu 500/1.

Ladbrokes și paddypower.com îi acordă lui Hamilton cote de 4/6, iar lui Rosberg de 6/5.

This is dope! To the artist, thank you ?? #BestFans #TeamLH

Фото опубликовано Lewis Hamilton (@lewishamilton)

„Competiția este incredibil de strânsă la cel mai înalt nivel al campionatului și, deși Rosberg are un avantaj pe hârtie, credem că Lewis Hamilton este încă favorit,” a declarat purtătorul de cuvânt al William Hill, Joe Crilly, după ce Rosberg a câștigat în Singapore.