“Dacă vrea să fie un exemplu bun, nu aceasta este calea” a spus pilotul Haas înainte de Grand Prix-ul german.

Lewis Hamilton, în calitate de campion mondial de Formula 1, dă un exemplu prost cu atitudinea sa, consideră pilotul Haas, Esteban Gutierrez.

Mexicanul este în continuare supărat de gestul pilotului Mercedes din timpul GP-ului maghiar, după ce a fost ținut pe loc de acesta în timp ce se lupta pentru victorie împotriva lui Nico Rosberg.

Looking forward to an exciting race tomorrow! #GermanGP #TeamLH @mercedesamgf1 ? x Steve Etherington

Фото опубликовано Lewis Hamilton (@lewishamilton)

“Trebuie să fie conștient de faptul că oamenii îl admiră și că, dacă vrea să dea un exemplu bun, nu aceasta este calea,” a declarat Gutierrez nemulțumit Sky Sports News HQ după ce a ajuns la Hockenheim pentru GP-ul german.

“De asemenea, nu este un lucru frumos să-ți critici un adversar care doar încearcă să fie cât mai bun și să facă cel mai sigur lucru. Trebuie să fie conștient că are o mașină mult superioară mașinii mele.

“Dar pentru el, să fie campion mondial este mai important decât să ofere un exemplu bun – nu doar pentru copii, ci pentru întreaga lume.”

Deși Hamilton nu și-a cerut scuze pentru gestul său, Sky Sports a aflat că campionul mondial a încercat să ia legătura cu Gutierrez după cursa de duminică de la Hungaroring.

“A fi campion mondial nu-ți dă dreptul să fii nerespectuos față de adversarii tăi”, i-a scris Gutierrez pe Tweeter direct lui Hamilton imediat după evenimentul de la Budapesta.