Messi înscrie de două ori la Celtic

În această seară, Barcelona și-a însușit o victorie de 2-0 împotriva lui Celtic în Glasgow, datorită celor două goluri ale lui Leo Messi.

Argentinianul a deschis tabela de scor cu un voleu grozav, blocând peste o minge înaltă din partea lui Neymar, cu o sincronizare de precizie și cu o executare cu aplomb a finalului.

Messi a dat apoi al doilea gol în a doua jumătate, atunci când Barcelonei i s-a acordat un penalty, după ce Luis Suarez a fost trimis pentru a dribla.

Argentinianul nu a făcut nicio greșeală din locul său pentru a înscrie al 9-lea său gol din acest sezon al Champions League.

Doar 2 goluri pentru a depăși recordul lui Ronaldo în etapele de grupă

Înainte, 9 goluri erau suficiente pentru ca cineva să fie proclamat cel mai bun marcator al competiției, dar Ronaldo și Messi au dus marcarea golurilor la un alt nivel, însemnând că 9 goluri sunt suficiente în zilele noastre doar pentru etapele de grupă.

De fapt, Messi este la 2 goluri depărtare de recordul golurilor din etapele de grupă, care a fost stabilit de… ați ghicit: Cristiano Ronaldo, care a înscris 11 în ultimul sezon.

Iar Messi mai are un singur meci pentru a egala sau bate recordul lui Ronaldo: un joc foarte apetisant împotriva Borussia Monchengladbach pe Camp Nou.