Superstarul fotbalului, Cristiano Ronaldo, a sărbătorit luni lansarea la nivel internațional a filmului biografic „Ronaldo” (UPIE) participând la o premieră uriașă și întâmpinând sute de fani în Leicester Square, Londra.

Pe covorul roșu, oficialul Guinness World Records, Mark McKinley, i-a oferit jucătorului de la Real Madrid certificatele onorifice pentru multiplele sale recorduri mondiale reușite.

Acestea includ: Cele mai multe goluri înscrise de un jucător într-un sezon UEFA Champions League (17), Cele mai multe premii FIFA World Player of the Year (3) și Cea mai apreciată persoană pe Facebook (de sex masculin), Cel mai urmărit sportiv pe Twitter (cu 37.831.159 de persoane care îl urmăreau la data de 15 septembrie 2015) și Cele mai multe hat-trick-uri într-o carieră din La Liga (25) – un record remarcabil, care i-a asigurat lui Ronaldo un loc în cartea Guinness World Records 2016.

22222222222

Încercând să adauge încă un titlu la colecția sa impresionantă, fotbalistul și-a invitat fanii să-l ajute să stabilească un record pentru Cele mai multe auto-fotografieri (selfie-uri) făcute în trei minute.

Din păcate, încercarea nu a fost una reușită, dar, chiar și așa, i-a încântat pe fanii săi, care au avut ocazia de a sta lipiți de faimosul sportiv.

A fost prezentă o suită de nume mari ale fotbalului, inclusiv Gary Neville, Radamel Falcao, Louis Saha, Jose Mourinho și Sir Alex Ferguson.

Fiul lui Ronaldo, Cristiano Jr, mama sa Dolores și agentul Jorge Mendes, care apar cu toții în film, au făcut și ei parte din public.

Premiera de seara trecută a fost un eveniment cu adevărat global, filmul fiind transmis simultan, în direct, în 289 de cinematografe din 13 țări, permițând astfel legiunilor de fani ai lui Cristiano din întreaga lume să urmărească filmul în același timp cu el.