Răspuns

Înaintașul de la Chelsea, Alvaro Morata, a răspuns la glumele lui Eden Hazard, care pretinde că atacantul spaniol trebuie să înceapă să marcheze cu picioarele.

Belgianul a pretins că Morata trebuie să-și îmbunătățească jocul cu mingea la picior după ce a marcat și a ajutat la înscrierea golurilor numai prin lovituri cu capul.

În ciuda modului în care finalizează, atacantul a fost o revelație până acum, la Stamford Bridge, de la transferul său de 70 milioane USD, de la Real Madrid.

Spaniolul a marcat trei goluri în ultimele sale patru meciuri, pentru londonezi, dar a fost pus pe tușă în cursul victoriei, obținute cu 6-0, din meciul Chelsea contra Qarabag.

Fără îndoială, va căuta să marcheze în meciul cu Arsenal, în weekend, pentru a-și îmbunătăți statistica, dar a răspuns și tachinărilor lui Hazard.

„Până acum, am marcat și am ajutat marcarea golurilor pentru Chelsea, prin lovituri cu capul, așadar sper să mă folosesc în curând și de picioare”, a explicat el.

Este adevărat că fotbalul  britanic este diferit de cel italian și spaniol. Nu ai prea mult timp să te liniștești sau să te relaxezi pentru că tot timpul mingea este în flăcări.

Trebuie să fii în formă ca să joci aici și să abordezi fiecare meci cu o mentalizare bună.

În ceea ce privește înscrierile, probabil că aici este ca în Italia, cu echipe care nu sunt, poate, în fruntea ligii. Acele echipe sunt compacte și este foarte greu pentru noi, uneori, să le învingem.

Dar atunci când altă echipă vrea să se joace cu mingea, poți găsi spațiu. Asta este când găsești spațiile necesare pentru a o ataca pe cealaltă echipă.”

Chelsea, lovită

În timp ce totul merge foarte bine pentru Alvaro Morata, nu merge așa de bine și semnarea contractelor din vară.

Unul dintre cele mai mari contracte din vară ale clubului a fost suspendat pentru mai multe luni.

Aceasta vine în urma unei răniri recente, care va fi o lovitură puternică pentru echipă.