Meciul final de calificare regională pentru Cupa Mondială, dintre Statele Unite și Trinidad și Tobago, se va juca pe stadionul cu 10.000 de locuri, Ato Boldon, din Couva, și nu pe stadionul Hasely Crawford, cu o capacitate de 27.000 de locuri, din capitala Port-of-Spain.

FIFA a anunțat vineri că meciul din 10 octombrie va începe la 8 PM, ora de vară a Coastei de Est, și va avea loc simultan cu celelalte două meciuri din ultima zi a Hexagonalului: Mexic, la Honduras, iar Costa Rica, la Panama.

SUA joacă cu Panama pe 6 octombrie, în Orlando, Florida, înainte de a se îndrepta spre Panama și s-ar putea îndrepta spre ultima zi, nesigură de poziția din playoff-uri, pentru prima dată din 1989. Paul Caligiuri a marcat pe Stadionul Național, cum era cunoscut pe atunci stadionul Hasely Crawford, obținând o victorie cu 1-0 care a propulsat SUA în Cupa Mondială pentru prima dată din 1950.

Mexic și-a asigurat una dintre cele trei poziții din play-off-urile din regiunea Americii de Nord, Centrale și a Caraibelor, iar Costa Rica este pe cale să își asigure și ea o poziție. Panama se află pe locul trei cu 10 puncte, iar SUA are nouă puncte, aflându-se în fața echipei din Honduras la o diferență de un gol.

Echipa de pe locul patru se întâlnește cu Australia sau Siria într-un play-off pentru asigurarea unei poziții.