Se pare că a fost o vară bună!

O imagine primește foarte multă atenție pe canalele de social media care se concentrează pe activitatea pre-sezon a lui Everton.

După cum știe toată lumea, a fost o vară a schimbărilor pe Goodison Park, Romelu Lukaku plecând la Man United, Ross Barkley așteptând, și el, să plece, în timp ce o suită de jucători au fost transferați la echipă.

Cel mai important nume este Wayne Rooney, care a revenit la echipă, la 13 ani după ce s-a alăturat lui United, în timp ce Jordan Pickford, Davy Klaassen, Sandro Ramirez și Michael Keane au semnat, și ei, contracte cu clubul.

Echipa este acum în curs de închegare cu ajutorul antrenamentelor pre-sezon, deși pare că jucătorul de centru-stânga Ashley Williams ar fi consumat un pic cam mult jeleu pe durata vacanței de vară.

Nu prea flatantă

Imaginea, care pare că are ca subiect un cartof sau că ar fi fost făcută ca o captură de ecran a unui videoclip online video, îl arată pe Williams cărând după el câteva kilograme în plus în jurul mijlocului.

Poate a fost un unghi nefericit?

Singura consolare pentru apărătorul lui Everton este că, de curând, și jucătorul lui Man United, Henrikh Mkhitaryan, a fost ridiculizat online în același mod.

O fotografie nereușită l-a făcut pe Mkhitaryan să pară ca și cum ar fi însărcinat, forțând-o pe Man United să elimine imaginea de pe conturile sale de social media – dar nu înainte de a fi fost salvată de mii de oameni.