Everton în 2017-2018

Reporterii The Times și-au pus marți pe cap „căștile gânditoare” pentru a analiza posibila componență a lui Everton în sezonul Premier League 2017-2018.

În vara aceasta, Ronald Koeman se confruntă cu o sarcină intimidantă – aceea de a-și restructura echipa după plecarea lui Romelu Lukaku la Man United, încercând, în același timp, să găsească o modalitate de a-i propulsa pe Toffees în primele șase echipe din Premier League.

Pentru a reuși asta, Everton cheltuie sume mari. I-au adus la echipă pe Jordan Pickford, Michael Keane, Davy Klaassen, Sandro Ramirez, Henry Onyekuru și Wayne Rooney.

Introducing our new 2017/18 away kit! ? #TogetherInspired

Публикация от Everton (@everton)

Cine prinde 11-le?

Când vine vorba de a analiza cum și-ar putea Koeman organiza echipa după ce toți jucătorii vor fi în formă deplină, the Times crede că antrenorul olandez ar putea trimite în teren o formulă de 4-3-3.

Câțiva jucători accidentați figurează în primul 11. Aceștia îi includ pe Seamus Coleman, fundaș dreapta, și pe Yannick Bolasie, atacant.

Probabil că Coleman va rata primele două luni din noul sezon, din cauza unei fracturi oribile a piciorului în timp ce își făcea datoria față de naționala irlandeză, în timp ce Bolasie, care a fost trecut pe tușă după ce a suferit o accidentare gravă la genunchi în partida cu Manchester United din decembrie, ar putea reveni până la finalul anului.

Se presupune că Mason Holgate îi va ține locul lui Coleman până la revenirea acestuia, iar Dominic Calvert-Lewin sau Kevin Mirallas ar putea juca în atac la debutul sezonului.