Clubul a monitorizat disponibilitatea internaționalului român timp de aproape un an deja, iar Stuttgart părea dispusă să-l vândă în schimbul prețului de 2,6 milioane £, astfel încât Maxim părea că se află pe drumul spre Elland Road.

Cu toate acestea, se pare că acum transferul este extrem de improbabil, Maxim fiind reticent să meargă în liga secundă a Angliei.

Jucătorul de 26 de ani AR FI FOST o adiție de perspectivă pentru echipa Leeds United, după ce acesta a înscris 5 goluri și a dat 6 pase decisive în 25 de apariții pe teren sezonul trecut, dar o înțelegere cu românul pare acum improbabilă.

Maxim este nerăbdător să acorde Bundesliga încă o șansă după ce a ajutat-o pe Stuttgart să promoveze încă de la prima solicitare, clubul câștigând relativ confortabil partida retur.

Jucător loial al lui Stuttgart începând din 2013, Maxim are o experiență considerabilă în spate la cei doar 26 de ani ai săi, înregistrând 116 apariții pe teren pentru echipa germană, dar obținând și 27 de participări la echipa națională a României, pentru care a înscris 2 goluri.

Nesiguranța pe planul transferurilor nu este singura din jurul lui Leeds în acest moment, care se află în căutarea unui înlocuitor pentru Garry Monk, după ce Radrizzani nu a reușit să-l convingă pe Jaap Stam, unul dintre principalii candidați.

Despre Claudio Ranieri se spune că s-ar afla în discuții cu Nantes, iar viitorul lui Pep Clotet este încă incert, astfel că Leeds va dori să găsească un strop de stabilitate cât mai curând posibil, ca să înceapă să construiască pe echipa lăsată de Garry Monk.