După ce a câștigat titlul Welsh Premier Women’s League, echipa lui Ian Owen a picat, în urma extragerii, în Grupa 2, unde va întâlni echipa gazdelor, Olimpia Cluj-Napoca, echipa scoțiană, Hibernian Ladies, și campioana ucraineană, WFC Zhytlobud-2 Kharkiv.

Drumul spre Kiev, unde va fi organizată finala anul viitor, începe între 22 și 28 august, anul acesta, când câștigătoarele grupei și cea mai bună echipă necalificată vor trece mai departe, în șaisprezecimi.

„Suntem foarte încântați de extragere și știm că echipele cu care vom juca sunt, toate, echipe foarte puternice,” a declarat antrenorul Ian Owen. „Ne bucurăm că putem accepta provocarea de a participa la această competiție într-o țară nouă.”

Vara aceasta va marca cea de-a treia participare a Swans Ladies la turneu, după ce, anterior, s-a calificat atât în sezonul 2009-2010, cât și în cel 2010-2011, când echipa a călătorit în Slovenia și, respectiv, în Cipru.

„Abia aștept să înceapă,” a declarat Jodie Passmore, care a înscris în toate competițiile din sezonul trecut un total de 22 de goluri. „Am mai trecut prin asta atât în Cipru, cât și în Slovenia, și este minunat. Nu este ceea ce te-ai aștepta să fie, experiența este unică. Este, de departe, cel mai înalt nivel la care am jucat.”

Cu un gol Champions League în dreptul numelui său, înscris în victoria cu 4-0 împotriva echipei Progres Nierdercom, Passmore speră acum că va scrie istorie în campania ce urmează.

„Mai întâi, trebuie să ne concentrăm pe etapa grupelor, iar apoi, să abordăm fiecare meci în parte. Țelul nostru este să fim prima echipă galeză care trece de grupe.”