Cine ar fi crezut că Barcelona va merge mai departe?

După ce a pierdut la Paris meciul tur cu 4-0, chiar de Sf. Valentin, cine ar fi crezut că Barcelona va mai reuși să revină și să ajungă în sferturile de finală ale Champions League.

Seara trecută, chiar și după 62 de minute de joc, după ce PSG tocmai înscrisese prin Edinson Cavani, a fost dificil de întrevăzut cum va reuși Barcelona să meargă mai departe.

Și, să nu uităm că Neymar a dus scorul la 4-1 abia în minutul 88 – așa că Barcelona a avut efectiv doar șapte minute ca să înscrie două goluri.

Deși PSG a jucat foarte slab, tot au avut câțiva jucători buni în linia de apărare, cum ar fi Marquinhos și Thiago Silva.

Casele de pariuri au luat o plasă absolută

Joi, Ladbrokes a confirmat că (la fel ca majoritatea celorlalte case) a pierdut bani serioși ca urmare a incredibilei victorii a Barcelonei.

Ladbrokes a plătit o sumă de șase cifre ca urmare a victoriei Barcelonei, după ce golul pe ultima sută de metri al lui Sergi Roberto a asigurat echipei o senzațională victorie cu 6-1 în fața lui Paris Saint-Germain.

Este cel mai mare câștig acordat după faimoasa noapte a lui Liverpool din Istanbul de acum 12 ani, când industria a fost nevoită să acorde câștiguri totale de milioane.

100/1 că se califică în minutul 87

Un trio de clienți bine informați l-a susținut pe Lionel Messi și pe coechipierii săi la o cotă de 100/1 în timpul partidei, doi dintre ei plecând acasă cu 1.000 £ fiecare.

Iar rezultatul de pe Camp Nou corelat cu victoria Borussiei Dortmund în fața Benficăi i-a adus unui parior norocos o fabuloasă sumă de 117.587 £ dintr-un pariu cumulat de 17, în valoare de 51 £.

Barcelona, dacă înainte de meci avea cote de 10/1 pentru calificare, pe măsură ce timpul trecea în timpul partidei, a ajuns la cote de 100/1.

Și celelalte case de pariuri au confirmat pierderi uriașe.

Vedeți aici câteva dintre pariurile câștigătoare: