S-au spus multe în ultimele săptămâni despre problemele întâmpinate în fața porții de Vincent Janssen, transferat în această vară la Tottenham Hotspur.

Olandezul a sosit la Spurs în această vară, în urma unui transfer costisitor de la AZ Alkmaar. Înainte de perioada petrecută în campionatul olandez Eredivisie, el era un marcator regulat al echipei Almere City, în divizia secundă a Olandei.

Într-o altă lume, este posibil ca Janssen să fi ajuns într-adevăr să joace în România.

Iar aceasta o spune fostul director sportiv al echipei Dinamo București, Dinu Gheorge. El a fost citat de DigiSport spunând următoarele despre transferul acestuia la club în 2015:
„Dinamo a pierdut vara trecută un jucător extrem de valoros. Janssen, care joacă în echipa națională a Olandei.

„La acel moment, el juca în liga secundă, contractul era pregătit și discutasem deja cu el. Nu avea pretenții foarte mari pentru jucătorul care este azi, dar atunci nu era.
„Vroia un salariu lunar de aproximativ 12.000 Euro și a fost imposibil să-i dăm acest salariu, plus prima de instalare.

„În prezent, el este atacant în naționala Olandei.”

Se pare că Dinamo ar fi putut să-l transfere pe jucător dacă ar fi fost puțin mai generoși la momentul discuțiilor.

Cine știe ce ar fi însemnat aceasta pentru jucător, care a ales echipa AZ și care a înscris pentru aceasta 31 de goluri în 49 de apariții pe teren, iar apoi și-a făcut debutul în naționala Olandei.

Cu siguranță, Spurs se întreabă acum dacă nu cumva au transferat un jucător din campionatul României, având în vedere forma sa actuală. Janssen nu a înscris deocamdată niciun gol într-un meci deschis de-al lui Tottenham, iar forma sa slabă devine din ce în ce mai îngrijorătoare pentru club.