Conform unui articol al PremiumSport din această seară, giganții din Premier League, Manchester United, au primit un imbold serios în goana lor după extrema de la Inter Milan, Ivan Perisic, jucătorul de origine croată respingând șansa de a-și reînnoi contractul pe San Siro.

Poveste lungă

Goana Diavolilor Roșii după Perisic a fost una dintre poveștile pieței de transfer de până acum, deși lucrurile s-au liniștit cumva, în ultima vreme, după ce s-a aflat că Inter a făcut destul pentru a-și potoli îngrijorările legate de fair play-ul financiar.

În urma veștilor că Nerazzurri își echilibrează contabilitatea, un număr mare de site-uri italiene a declarat că Luciano Spaletti & Co i-au oferit lui Perisic un nou contract, cu termeni mai buni, încercând să-i asigure viitorul în cadrul clubului, pe termen lung.

O nouă speranță

Totuși, conform articolului mai sus menționat, oferta Inter-ului, de 4 milioane EUR per sezon, a fost imediat respinsă de extrema lor croată, inima lui Perisic fiind la o mutare pe Old Trafford pentru a lucra cu Jose Mourinho.

Pe lângă aceste vești, reputatul jurnalist italian, Gianluca Di Marzio a dezvăluit că United și-a văzut cea mai recentă ofertă făcută pentru Perisic, de 45 de milioane EUR, plus bonusuri, respinsă de giganții din seria A.

Inter a continuat să susțină că se vor despărți de rapidul lor uriaș numai contra sumei de 55 de milioane EUR.