Acum că unul dintre cele mai importante evenimente disponibile pentru pariere în această vară s-a încheiat, casele de pariuri acceptă deja pariuri pentru o posibilă revanșă între Mayweather și McGregor.

Raising the Tri-colour with pride ☘️ Thank you to all the fans who showed up at the weigh ins! Tomorrow we go to war.

Публикация от Conor McGregor Official (@thenotoriousmma)

Mayweather l-a învins pe McGregor în runda a zecea, ducându-și recordul la 50 de meciuri fără înfrângere. El a insistat că aceasta va fi ultima sa luptă, dar casele de pariuri nu sunt de acord. Paddy Power, care a încheiat un acord cu Mayweather pentru îmbrăcămintea cu siglă pe care a purtat-o acesta în timpul procedurii de cântărire, oferă cote de 1/5 că cei doi vor lupta din nou unul împotriva celuilalt.

De asemenea, există și cote de 1/5 că McGregor va lupta în continuare cu Khalid Nurmagomedoc, dar există și cote de 5/1 că următorul său adversar este Paulie Malignaggi. Cote mai mici sunt disponibile pentru Mayweather, dar fanii nu pot fi dezamăgiți după lupta de sâmbătă. Ultima sa luptă, când l-a învins pe Pacquiao în 2015, a fost un meci de box magistral, dar i-a lipsit dramatismul pe care și-l doreau fanii.