1. Manny Pacquiao

Spence a confirmat cu adevărat că poate să-l bată pe Kell Brook acasă la acesta, în Sheffield. Errol este unul dintre cele mai mari talente ale Americii și merită să înfrunte cele mai mari nume ale acestui sport. În absența lui Floyd Mayweather, Manny Pacquiao rămâne nu doar unul dintre cei mai cunoscuți luptători la nivel mondial, dar și cel care încă reprezintă cel mai înalt nivel în cadrul diviziei. El ar reprezenta cel mai puternic adversar pe care și l-ar putea dori Spence.

maxresdefault

2. Keith Thurman

Este o confruntare firească și logică. Thurman a unificat centurile WBC și WBA la categoria pană, este neînvins, cum este și Spence, și îi plac loviturile puternice. În plus, Thurman ar pune sub semnul întrebării declarațiile lui Spence cum că este cel mai bun din America la categoria pană. Și, cu siguranță stilurile lor ar pune în scenă încă un meci plin de adrenalină.

3. Terence Crawford

Un luptător sublim de talentat, Crawford domină în acest moment categoria super-pană. Dacă ar trece la categoria pană, ar avea o șansă la titlul mondial în cadrul celei de-a treia categorii de greutate, iar acesta ar fi un adevărat test pentru performanțele lui Spence.

terence-crawford-v-thomas-dulorme-20150419-044541-307

4. Shawn Porter

Porter arde de nerăbdare la gândul șansei de a-și recupera titlul mondial. L-a pierdut în fața lui Keith Thurman, dar victoriile sale în fața lui Andre Berto și a lui Adrien Broner îl mențin în cursa pentru încă o șansă la glorie.

5. Adrien Broner

Broner pare a fi incapabil să stea departe de probleme, dar este băiatul rău favorit al diviziei. Cei doi au o istorie tumultoasă împreună și asta ar garanta cel puțin o confruntare a personalităților cu Spence.