CANELO ALVAREZ este iute de mână, lovește puternic cu pumnul, are mișcări bune și cred că, prin comparație cu Gennadi Golovkin, are mai multă experiență în a fi sub presiune, precum și în luptele mai serioase, mai dure. Acesta ar putea fi un factor.

Canelo are și un joc de picioare oarecum bun, iar partea superioară a corpului este foarte bună, ceea ce „Triplului G” îi cam lipsește, de aceea înclin mai mult să cred că în această luptă va învinge Canelo. Totuși, este o luptă egală.

Gennady-Golovkin-vs-Daniel-Jacobs1

După părerea mea, îl văd pe Canelo câștigând această luptă pentru că se mișcă mai mult. Triplul G este un luptător foarte bun, de asemenea, neînvins și cred că ce se petrece cu el e că e foarte static, iar în ultimele lupte nu ne-a prea arătat cât de bun este. Ultimele sale lupte nu au fost dintre cele mai bune, iar împotriva lui Daniel Jacobs a avut o luptă foarte dificilă.
Mulți au crezut că a pierdut și m-am numărat și eu printre ei. Cât despre Canelo, m-am luptat cu el, am fost în ring cu el și cred că are un talent deosebit, este un bun boxer, care se mișcă bine și lovește foarte, foarte puternic.

Unii spun că Triplu G lovește puternic cu pumnul în această luptă, dar cred că este posibil să se înșele, pentru că eu cred că, de asemenea, Canelo este unul dintre boxerii din divizie care lovesc cel mai tare cu pumnul. Pur și simplu, cred că, în această luptă, Canelo va învinge la puncte. Poate boxa la fel de bine cum lovește.