ZVONURI despre o potențială accidentare a lui David Haye în ultimele zile înainte de confruntarea cu Tony Bellew de pe O2 de sâmbătă (4 martie) au început să fie vehiculate, fiind alimentate chiar de o fotografie postată de el pe pagina sa de Instagram, care îl înfățișează alături de un medic sportiv din Munchen.

Cu toate acestea, la antrenamentul public de miercuri seara din Londra, Haye părea să fie într-o formă magnifică. A dansat cu ușurință de jur împrejurul ringului, părând că vrea să demonstreze că nu are nicio problemă cu vechiul său punct slab. Și-a dat tricoul jos, dezvăluind o mare masă musculară, demnă de categoria grea, și a trimis cu entuziasm lovituri către palmarele lui Shane McGuigan. Acestea aveau o forță de impact considerabilă, iar uneori și-a triplat lovitura de dreapta, părând parcă să vrea să arate tuturor că umărul său drept, reconstituit în anii trecuți, este pregătit să lanseze lovituri puternice.

Când un fan l-a întrebat când va câștiga, Haye a ridicat un deget, apoi două, dorind să indice că va termina prin KO în prima sau a doua rundă. Per total, Haye a părut relaxat, mișcându-se cu ușurință și boxând cu garda jos.

Co-promotorul Eddie Hearn nu s-a lăsat influențat de zvonurile despre accidentarea lui Haye. „Cred că are doar chef de glume. Dar cu siguranță nu se va retrage din luptă prea curând,” a declarat Hearn. „Nu cred.”

„Este interesant că David Coldwell și Tony Bellew îl cunosc amândoi destul de bine pe David Haye. Nu m-a sunat niciunul să mă întrebe dacă e adevărat.”

Dar Hearn este în continuare de părere că Haye și-a pierdut firea în timpul conferinței de presă de la Liverpool de luni. „Este scandalos de a spus,” a continuat Hearn. „Cred că există o presiune foarte mare asupra lui. Există o presiune mult mai mare asupra lui decât asupra lui Tony Bellew. Nimeni nu se așteaptă ca Bellew să învingă, căci el urcă în categorie. Cred că Bellew l-a enervat. Chiar cred. Nu spun că v-a avea vreo influență asupra meciului. Spun doar că sunt sigur că îl afectează.”