Deontay Wilder încă mai poate să țină pasul

Revenind în ring după accidentări urâte la mână și la braț, Deontay Wilder a reușit să-și păstreze centura WBC în fața lui Gerald Washington. A fost o performanță plină de hopuri, dar uriașul neînvins a reușit în cele din urmă să-și ducă treaba la bun sfârșit. Washington s-a dovedit un adversar mult mai dificil decât i se spusese, câștigând câteva dintre primele rânduri și punându-l serios pe gânduri pe Wilder.

Dominic Breazeale este un tip de acțiune

Poate că nu are foarte multe abilități, dar americanul de categorie grea Dominic Breazeale este foarte inimos. Lupta sa cu Izuagbe Ugonoh, desfășurată în cadrul evenimentului Wilder, a fost extraordinară. S-a ridicat de la podea ca să-și oprească adversarul, după ce, anterior, îl doborâse în runda a treia.

Rey Vargas arată destul de magnific

Mexicanul Rey Vargas a venit la Hull și a supărat întregul public, învingându-l la puncte pe Gavin McDonnell din Doncaster și câștigând titlul vacant WBC la categoria super-cocoș. A intrat în luptă cu o reputație destul de bună, amplificată după ce a dominat prima jumătate a meciului și a depășit câteva momente dificile, reușind în cele din urmă să se impună în ring.

Pacquiao și Khan sunt pe plac publicului

Manny Pacquiao și Amir Khan au stârnit un nou val de discuții, amândoi confirmând că se vor întâlni în ring pe 23 aprilie, într-o confruntare de prima pagină. Răutăcioșii subliniază înfrângerea zdrobitoare suferită de Khan anul trecut în fața lui Canelo Alvarez și vârsta înaintată a lui Pacquiao, dar este clar că lupta rămâne una memorabilă. Pacquiao îl urmărea pe Jeff Horn, în timp ce Khan dorea și el un fel de luptă de încălzire, astfel că este încurajator să vedem că au decis să lupte unul cu celălalt, în schimb.

Evenimentele mai mici nu ar trebui niciodată trecute cu vederea

Queensbury Promotions a lui Frank Warren a organizat vineri un eveniment la York Hall, care, din cauza luptelor pentru titlu ce aveau loc în altă parte, a trecut neobservat. Cu toate acestea, a inclus două lupte spectaculoase.